hir gouz nating! |
Post Reply | Page <12345 12> |
Author | |
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad se samo sjetim kolko sam vremena radio po tom nekom "programu" što mi ovaj u teretani napisao
pocetnik a cijeli jedan trening je bio samo za ruke nikak nisam napredovao |
|
will smoke your weed for food!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma samo ti tamani musaku navecer.. to je odlicno..
Ja bi tebi preporucio full body trening, ili mozda westside barbell.. i jos da udaras po vreci.. to je odlicno za gornji dio tijela.. i naravno, brdo hrane.. pa glupo je bit mrsav.. bolje bit mrga |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Heheheheh,opet Davor u akciji |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
trening odrađen, odem u zagreb
|
|
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Baš me zanima dla buš se drzal kaj si rekel da buš rađe pil šejkove neg jel musaku masnu kasno navecer |
|
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
jucer navecer sam jeo posni s malo ajvara
nisam tolko brljavio ovaj vikend. nisam ni totalno po PS-u al štaš, polako ali sigurno navodno se ovih 5 kg ne primjecuje na meni |
|
|
|
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
tako, crsto odlucih da od 0š.0š. strogi režim
sad ovih dana radi proacuna, planova, svega i svacega jedem neredovito pa stoga cesto i nezdravo a ni trening ne mogu planirati jer nikad ne znam do kad cu raditi danas bi trebao normalno, al sutra cca š2 sati |
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako treba... ja pocinjem od sljedeceg tjedna strogi rezim treninga, a prehrana nek se zabusava jer me defka ne zanima, vec samo snaga...
|
|
|
|
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
pc, da znam da cu stici na trening bilo bi ok
al kad svake godine u š2 mjesecu iz dana u dan, nikad ne znaš do kad i šta te ceka. lani sam umjesto šefova morao na cca š0 domjenaka u tjedan dana sam sam brstio fine hrane i pio gemište Edited by mesek |
|
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
joooj... pa dobro je to , znas.. ajme sada kad pocnu kolaci oko Bozica.. treba pazit na kile... |
|
|
|
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
yup, treba. a teško je, kad te krene
|
|
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
mesek, te novogodišnje rezulucije su bezveze, uvijek ih
donosimo i nikad ništ od njih.....zato kreni sad, a ne od š.š jer uvijek bu se našlo još samo nekaj da prođe i još ovo i samo još ono........ |
|
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
ma nije to nikakva novogodišnja rezolucija, vec cinjenica da kroz š2 mjesec necu stici puno trenirati.. uostalom teretana se zatvara 20.š0 na 2 tjedna jer sele
|
|
|
|
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
evo, vecera je bila tip top!
kak se mjeri biceps i to šta još moram mjeriti? |
|
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Kaj ja znam, ja sam mjeril opuštenu ruku kod bicepsa, valjkda se mjeri opuštena ko i sve drugo....prsa, trbuh, bokove......toi je to, izmjeri kaj te zanima pa poslje usporediš
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
vrat..
|
|
|
|
Post Reply | Page <12345 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |