hocu opet da stanem u svoju vjencanicu :- |
Post Reply | Page <1 891011> |
Author | |
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobila sam mjesecnicu danas.dosla je 9 dana prije nego sto je trebala,moze bit da sam i zbog toga naduvena bila i nisam gubila kile
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
sigurno je to bilo... ;) Voda....
|
|
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
96 kilograma jutros
š6 skinuto,jos 29 ostalo. tako sam srecna,mislim da su iz koze izletit od radosti kad je vaga pokazala broj bas sam srecna i ponosna sama na sebe. jucer sam se nagradila stepenovima u kosi i feniranjem. trbuh mi se prepolovio,noge pocele da se tanje......vala me ni ovaj snijeg akoji je sinoc opet poceo da pada nece danas u kucu utjerati. |
|
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
samo da se javim!
ziva sam jos i vucem se negdje izmedu 96 i 97. sve ostalo ide po planu! pa javim se cim kakvih promjena bude |
|
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako ide lady_namine ?
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
da...dugo te nema...lady...di si? ;)
|
|
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
evo me nazad!!!
bila sam na odmoru. uglavnom,90 kg sam teska,kile ne idu vise brzo ko na pocetku,ali ja sam prezadovoljna! 3,5 mjeseci,22 kg izgubljeno. sad sam tacno na pola puta,jos 22 kile su ostale i nadam se da cu do kraja ove godine,ako ne sve,makar jedan dobar dio i tih da se kutarisem. osjecam se fantasticno,sa velicine 50 sam stala u velicinu 44 i ne mogu cestom da prodem bez da me jedno š0 ljudi zaustavi i okrece me i bulje u mene,i tjeraju da skinem kaput.......postala sam cirkuska atrakcija za citav komsiluk u meduvremenu |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
lady, ti si definitivna pobjednica ovog foruma I normalno da je da su malo stale, i neka su - neka se tijelo malo odmori :) Svaka cast na disciplini i volji, znaš i sama da puno ljudi nije u stanju uzet stvar u svoje ruke i napravit taj prvi korak, a kamoli postic ovako nešto! Vjerujem da si mnogima postala inspiracija i dokaz onima koji misle da je to nemoguce - da se može uskladit i obitelj, i posao i još nakon toga nac vremena za sebe! Može se, može ljudi, samo smo lijeni Happy for you! |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajjj lady cestitam,presretna sam zbog tebe:))))
ajde ako mozes daj slike...hocemo befor after |
|
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
hlace koje sam imala na sebi na slici prije sam poklonila prijeteljici,ali sam ovaj vikend s djecom kod nje pa cu da se opet slikam.
nazalost,nemam vise ni jedne hlace koje sam nosila prije 3 mjeseca. sve sam prosli vikend sabrala i odnijela i karitas. 8 velikih vreca od smeca sam iznjela iz kuce. trebalo mi je mjesta u ormaru za moju novu gardarobu! prije jedno 2 sedmice sam ja ujutro ustala spremila djecu u vrtic i kad sam htjela sebe da obucem sam pocela da placem ko malo djete ma nista mi vise ne odgovara,sve spada sa mene.....na kraju je moj muz uzeo slobodan dan i odveo djecu u vrtic a ja sam svoje gacice sa strana prerezala makazama i svezala u cvorove i tako sqam ja jadna otisla u grad da si kupim nesto za obuc e kad sam dala 300 eu za novu gardarobu,poceo je moj muz da se zali okolo kako mora svaki mjesec kamaru para za odjecu da daje. tako da su se svi nasi poznanici i prijetelji sazalili nad nama i svako je preturio svpj ormar u nadi da nade makar nesto sto bi meni moglo da pase. sad trenutno imam jedno 40 farmerica velicine 44/42 i svaki dan dolazi neko novi s kesom a prekopavajuc podrum sam nasla svoje hlace koje sam nosila prije 4 godine i koje mi pasu ko salivene. znaci,za 3,5 mjeseca sam se s kilazom vratila 4 godine unazad. rece mi komsinica da sintetiku u susilicu metnem i na pamuku osusim,trebalo bi makar malo da se sve skupi slike ocekujte onda u nedelju ili ponedjeljak |
|
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super,super jedva cekamo!
|
|
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
aaaa...kako liepo i pozitivno....jako mi je drago zbog tebe....samo tako nastavi....
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitke..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
wow! bravo bravo bravo
jako sam sretna zbog tebe..ovo je izuzetan uspjeh |
|
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super, svaka cast.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast, samo tako
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Post Reply | Page <1 891011> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |