hocu opet da stanem u svoju vjencanicu :- |
Post Reply | Page <1234 11> |
Author | ||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E sad.. iskreno meni maslac više paše, a i jedan student medicine mi je jednom rekao da je bolji izbor maslac, ne sjecam se zašto ali ako saznam javim! No jednu stvar znam.. zagrijavanjem maslinovog ulja kemijske veze u njemu prelaze iz cis oblika u trans što je poznato kao transgene masne kiseline tako da.. eto, da ne ispada da je zdravo |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
maslinovo ulje ima hladno i toplo presovano.
toplo presovano se moze koristiti za pecenje i przenje,hladno presovano je za salate. moj djever je kuhar,pa mi je objasnio. maslinovo ulje ptreba razvrstavati. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja maslinovo ulje uglavnon domace kupujen,a od kupovnih nekad marinsko.a znan i ja za to da se zagrijavanjen pretvara u transmasne kiseline,ali nisu to velike kolicine ulja to se samo par kapi stavi mislija san da nema neke stete. i ja san kuvar
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je s kuharske strane, ne nutricionisticke @Davore, nije to ništa, da. |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
davore???
|
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nikako se ne vagati svaki dan. meni je kilaža dnevno znala varirati po cijelu kilu. jednom tjedno je sasvim dovoljno
|
||
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja mislim da cu popiz*** do iduce subote,ali necu stat na vagu pa makar pukla od radoznalosti.
neko spomenu trening,a ja stvarno ne odakle da pocnem |
||
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovdje imaš dosta vježbi, na FIT FAQ vježbe, samo priznajem da ni ja nijednu nisam uradila, jer vježbe su uglavnom za mišicne, trbušnjake, i ostale, a meni treba nešto za skidanje kg, i da nigdje ne izlazim, , ne mogu radi djece.
|
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
pocni sa crobnim vježbama. možeš trcati, orbitrek, upisati crobik ili nabaviti neki DVD pa doma uz njega ako ti se ne da placati clanarinu |
||
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
|
trcanje ja mogu zaboravit sa ovom tezinom,trebalo mi je 2 godine da mi koljeno zasarafe kako treba,jos jednu op ne smijem riskirati.
imas li neki dvd za preporuciti? imam neki pilates,skinula sam s neta,samo ja nemam kondicije,ja sam zadnej 2 godien u krevetu prelezala,i sto sam hodala bilo je cupkanje na jednoj nozi i sa 2 stake sta je orbitrek?sorry prvi put cujem. |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
a nista onda za sada se uvati prehrane,pa kad smrsavis š0ak kila onda na vjezbanje
|
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobri su ovi DVD-i Renate Sopek. Možeš se okej oznojiti. Za pocetnika je to sasvim okej. Ali pilates nije baš za skidanje kila. |
||
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
|
u kojem vremenskom roku otprilike mogu š0 kila izgubiti. recimo,svako jutro idem pjeske u vrtc,pa kupovati,pa trckaram tako svaki dan jedno 45 min,sat vremena po kvartu. plivanje ce poceti na ljeto,a uz plivanje mogu onda i veslati jer imamo camac...a po ovoj zimi da pravo reknem mi se samo pod dekom sjedi i jos jednom,sta je zapravo orbitrek? |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
uz pravilnu prehranu možeš racunati na cca pola kile / kilu tjedno. Dakle mjesecno od 2-3 kilograma je optimalno. Nema sjedenja pod dekom sa izlikom zima je. Ništa tako dobro ne ugrije kao kretanje. ovo je orbitrek |
||
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
|
hej,pa ja tu spravu znam kako cross trener i imam je novu!
zapakovana je jos u kartonsku kutiju i lezi u podrumu sigurno 3 godine. dobila u nagradnoj igri,izrezivala novcice s nekih dijetnih pahuljica za dorucak moram gnjaviti muza da mi je uznese i sastavi. kako se samo nisam prije sjetila |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
eto ga
|
||
Post Reply | Page <1234 11> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |