Home gym |
Post Reply |
Author | ||
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Srpanj 2010 at 14:28 |
|
Sta je po vasem misljenju potrebno za homegym...
Ja bih rekao da je to klupica, sipka, ploce, bucice, kavez.. ako neko ima neku ideju, nek me ispravi, a mogao bi nas soner_9393 posavetovati, kako da opremimo svoju. |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Potreban ti je samo Iron
gym i set bucica - pogledaj malo P90X program i biti ces iznenađen
sto sve mozes napraviti vjezbajuci samo sa vlastitom tezinom i setom
bucica.
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je to. Ništa ti više ne treba. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imas li neki P90X program, posto nemogu da nadjem.
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=š823 |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Veoma je bitno da s ovime zna pravilno izvoditi vježbe odnosno trenirati. Netko tko ima samo šipku i ploce, može odraditi cijelo tijelo - bitno je znati kako i to pravilno izvesti. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno, tu se slažem. Sigurno je lakše trenirat sa spravama u teretani nego sa slobodnim utezima. Ipak treba znat pravilnu tehniku složenih pokreta |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
kolja
Cita FAQ Joined: 05 Travanj 2010 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja imam stalke visoke 2m ,da sluze i za zgibove,sipku 200cm,dvije jednorucne sipkem š23,5 kg utega u plocama,ravnu klupu,box vrecu š80cm.
U planu je jos š00kg utega, sprava za veslanje,girja š6kg,medicinka 9kg,kosa klupa, Edited by kolja |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja imam na tavanu sipku za zgibove (iako uskoro stavljamo
drugu u podrum ), ono za dipseve, te u podrumu: bench klupu, 4-5 sipki, 3 para bucica, i oko 600kg u plocama, meni dovoljno |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |