Howdy ho |
Post Reply |
Author | |
Aurel
Cita FAQ Joined: 03 Srpanj 2010 Location: Canada Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Srpanj 2010 at 23:14 |
Pozdrav!
Zovem se Branimir, dolazim iz Rijeke i volim nindža kornjace. Bavim se nogometom vec š0 godina redovito, u odlicnoj sam kondiciji, treniram kod kuce u zadnje vrijeme redovito ( skelekovi, trbušnjaci...) te vec zadnjih mjesec dana redovito trcim sat vremena navecer. Iako sam vrlo aktivan problem mi predstavlja prehrana jer zbilja loše jedem ( dorucak popijem kavu, a kad stara kupi pojedem žitarice, no vrlo rijetko pošto uvijek kasnim pa nemam vremena za dorucak , rucak što mama skuha i do vecere pojedem kekse, cokolade ponekad voce kako kad, vecer sendvic, riža, hrenovke. Lako se debljam iako treniram što me malo frustrira. Visok sam š80cm-78kg trenutno. Cilj mi je ko i svima poraditi još više na svome tijelu te popraviti prehrambene navike. U teretanu namjeravam krenuti cim prije ( cim sakupim novac za clanarinu ) malo sam se raspiso, ako vas što zanima pitajte! nadam se ugodnom druženju |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav, dobrodosao.....
Ti i nemas viska kg, ocito onda je sve tam di netreba.Svakak sredi hranu jer ovo je jako lose, sigurno razlog tvog nezadovoljstva jer konstantno igrajuci nogac i ostalo si dovoljno fizicki aktivan |
|
Aurel
Post Options
Thanks(0)
|
postat cu slike ako nije problem pa da vidite o cemu pricam
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav.
cini mi se da dovoljno treniraš i da ti je omjer visina / težina za sada OK. Postaj slike pa da vidimo kako to izgleda.. Uživaj u forumu! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao, postaj ti nama fotke pa ce te iskusniji uputiti bolje.
|
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehehehe žene ko pirane gladne slika
|
|
Aurel
Post Options
Thanks(0)
|
http://imgš0.imageshack.us/imgš0/6748/dsc0š530dx.jpg
http://img34š.imageshack.us/img34š/3š48/dsc0š529s.jpg http://img269.imageshack.us/img269/7370/dsc0š532b.jpg nisam baš ponosan al evo, imam veliku volju za napredak (ako je moguc) Edited by Aurel |
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Grešna sam, priznajem. OT: Ne izgledaš uopce tako loše, sasvim solidno za pocetak. |
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
pa nije to tak loše........kak si opisal mislio sam da je gore, nemaš ni škembu neku, ima viška malo u donjem dijelu trbuha , no stvarno nije strašno, još si i premršav zapravo.
Sredi hranu i teretanu kreni i to moze bit super! kolko god imas? |
|
Aurel
Post Options
Thanks(0)
|
imam š8
inace želim se riješit tog viška sala na trbuhu, no neželim izgubit na kilaži, želim se zadržat tu negdje oko 80kg, no naravno bez sala :P Edited by Aurel |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
tak sam si i mislil da nemas vise od 22, jer da imas vise uz onaj opis to bi bilo vjerovatno gore.....
Ljepo iskoristi te godine, sredi sve i mozes jako dobre rezulate postici uz puno manje truda nego sam mislio |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |