Hrvatska traži zvijezdu 20š0 |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Travanj 2010 at 12:20 |
Hej FITovci, gledate li ovaj show? (http://www.htz.rtl.hr/naslovnica/)
Rekao bih da ima više smisla gledati ovo nego farmu... Tko su vam favoriti u showu - Hrvatska traži zvijezdu - ? Meni je favorit mala Kim: http://www.youtube.com/watch?v=TAhOS8BYU7A Izvrsno pjeva, mlada je, skromna i ponaša se kakva jest - i to je najbitnije. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
da,naravno da san pratija taj show dok su bile audicije na kojima se prijavljivala hrpetina debila koji misle da ce bas oni postat zvjezde,a 99% ih kurca nezna,tako da mi je to doslo ka jedna vrsta humoristicne serije.a ovo uzivo sta cu to gledat.to je bezveze pobjedit ce neki pedercic tipa bojan jambrosic ili neka curica i to je to. a draze mi je pogledat farmu di neka manekenka muze krave i po muznje krava pocne srat,a ova skoro u nesvist pada,nekako zanimljivije nego gledat hrpetinu likova koji ce postat zvijezde, a u hrvatskoj na prste mozes pribrojat pijevace koji dobro zive od toga |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha da ove audicije su me nasmijale jbt.. evo par kraljeva ... http://www.youtube.com/watch?v=yJwnvG8BQOY http://www.youtube.com/watch?v=Tmv7mRiXfm0&feature=relat ed http://www.youtube.com/watch?v=rT-OCxDgwoM&feature=relat ed
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ima opake ekipe.. Ovo su definitivno naj kraljevi.. pogotovo ovaj tribunjac..on bi sve jer ga cili tribunj ceka |
|
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bolji mi je bia SUPERTALENT...zanimljiviji, raznolikiji, dinamicniji
A i ove tu i tamo škicnem. Ka i Zmaj, volila san one audicije, uz smišne likove i dobru montažu s onim nacrtanim dijelovima kadra bilo je kao neka vrst humoristicne serije Sada me poneki natjecatelj iznenadi svojom ili pojavom (decki) ili glasom. |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovakve stvarcice cak i ja volim pogledati. Samo se ne sjetim.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ljudi jel gledate HTZ?
Tko je ispao ovaj vikend? ...nisam stigao gledati.. |
|
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Petar ode ca |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
koliko imas godina zoki????
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Evo za 2 mjeseca - 26god. Jel neki problem postoji ili? Ode Pero, ja navijam za malu Kim! |
|
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
ma salim se... kakav problem... 26? pa mislila sam tako
nesto u biti... |
|
Post Options
Thanks(0)
|
isto kim :) mala rastura, samo zato i pogledam...
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Evo.. nije me bilo ovaj vikend pa sada moram komentirati..
Mala Kim Verson je sve rasturila i zasluženo pobjedila! Veliki talent, jako je mlada i zanimljivo ce biti pratiti kako ce se razvijati situacija oko nje. |
|
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Bolji je Vili.
PUUUUUUUUUšcAJTE LAAAAAAAAASI |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ma kakav Vili, Kim je carica.
|
|
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
ma kakav vili.. KIM KIM KIM ! Svaka cast mala pjeva bolje od cijele naše estrade... ima glas bogomdan, a ovi pizdeki tonci trulic i onaj zrinko bubnjic neka si mami doma prognoziraju karijeru... kao da mora sutra snimit album... kim pjeva vec godinama , i ovo joj je samo vjetar u leđa.. :)
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |