hrvoješ99š-pocetnik |
Post Reply |
Author | ||
hrvoje1991
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Sijecanj 2011 at 15:17 |
|
Evo krenuo sam u teretanu od 3.š (novogodišnja odluka dotjerati se što prije)
Od suplemenata pijem whey i to je to.Poceo sam se zdravo hraniti a o tome malo kasnije što mislite jel ima nade za mene |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bolje da si otvorio temu u "Transformiraj se", al oke, nema
veze nije ovo loše, uz kvalitetnu prehranu i dobar trening dotjerat ceš se u red |
||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Je li ovo rez od operacije slijepog crijeva?
Nada umire zadnja. Naravno da ima nade za tebe! |
||
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa nije slijepo crijevo na lijevoj strani
|
||
LiveStrong
|
||
hrvoje1991
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
je to je od operacije slijepog crijeva operirao sam u 8 mj |
||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znala sam! I ja imam isti ''pecat''.
|
||
|
||
buci-buci1
Post Options
Thanks(0)
|
|
cccc na desnoj je, ali pogledaj sliku jos jednom |
||
|
||
hrvoje1991
Post Options
Thanks(0)
|
|
idem malo u OFF al nema veze kad si operirala? jel izblijedio? moj nikako da pocne blijediti...poslije svakog treninga nenormalno poljubicasti(vjerojatno je normalno)...moram uzeti neku kremicu |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kratkovidna sam inace my bad |
||
LiveStrong
|
||
hrvoje1991
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehehehe |
||
buci-buci1
Post Options
Thanks(0)
|
|
cek da vidim... di je...di je rez... a, ne vidim ga... je, je, izblijedi s vremenom... don't worry. |
||
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |