Hvala |
Post Reply |
Author | |
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Ožujak 2010 at 20:14 |
Imam neki udar osjecaja zahvalnosti za ovaj forum i njegove clanove, pa rekoh, necu ga sacuvati samo za sebe.
Hvala vam za sve informacije, savjete, potporu, iskrenost, znanje, upute, prijateljstvo, vaše vrijeme! Ma volim vas ljudi! |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
hey.. tu smo da pomognemo , bar mrvicu, al eto... ti si mi najdraza kandidatkinja u 90 dana i totalno jedva cekam vidjeti rezultate koje ces ostvariti :)) vidim da imas totalno volju i to mi je predobro :)) jer sam sigurna da se trudis :)
pa sretno jos jednom |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
najssss...hvala i tebi što si dio naše male ali sve vece zajednice, zato i jesmo tu da se guramo međusobno |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ann i moja si favoritkinja od zenskih kandidata,al ozbiljno
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ke lijepo.... Super da smo ti svi skupa motivacija... I meni je tako.....
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Very nice
I sama sam very happy da sam se prikopcala na ovaj portal Komunikacija je odlicna, puno sam naucila o svemu što me zanima, a razmjena informacija je brza, konkretna i efikasna. U mojoj bližoj okolini nisam dosad naišla na ovako skoro š00 postotne istomišljenike Ann, ti si stvarno to lijepo srocila i zapravo govoriš uime svih nas |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |