i ja sam tu |
Post Reply |
Author | |
lady di
Cita FAQ Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Travanj 2012 at 15:46 |
hmmmm..što reci..:)
pozdravljam sve koji me poznaju i vas u studiju i režiji.. Pozdrav fitovci..nakon dugo vremena što vas pratim,i citam sve vaše zanimljivosti,odlucila sam se konacno i prikljuciti..kako bi ponekad mogla udijeliti neku pametnu..ili ne Iako,još uvijek se ne bih prikljucila..da nema novootvorenog natjecanja (huhuuu ) dakle..tko sam,što sam.. Mlada djevojka iz Pule,živim i studiram u Rijeci. Zašto ste mi zanimljivi i zašto sam vas pratila? Pa,oduvijek je sport bio sastavni dio mog života, da li aktivno ili rekreativno.Gimnastika je moja ljubav,trenirala sam je dugo godina i jednostavno živjela sam za taj sport i svaki novi trening. Osim toga,prošla sam dosta drugih sportova poput plivanja,tenisa,odbojke,ali me nije ništa toliko zaintrigiralo kao gimnastika,tako da..sportski nastrojena,nastavljam kucne treninge uz Zuzanu,vlastite trening programe,i razne videe koje možemo pratiti po internetu. Tako da kada god bi googlala nešto što me zanimalo vezano za sport ili prehranu,uvijek je ovo bila stranica koja bi se otvorila sa ponudjenim odgovorima na moja pitanja Nije naodmet spomenuti da sam vodila gimnasticke treninge malim curicama u odsutstvu trenerice,i da sam posljednih 6 mjeseci asistent fitness trenera. Vec 2 godine sam semivegetarijanka,pa se moja prehrana uglavnom sastoji od bijelog mesa,ribe i povrca..(ono masno necemo spomenuti ) oleeee,bravo ja |
|
EllaSalinger
Cita FAQ Joined: 21 Listopad 2011 Location: Rijeka Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla
|
|
'Samo je jedan kutak svemira koji sigurno možete promijeniti, a to ste vi sami.' ~ ADOUS HUXLEY
|
|
lady di
Post Options
Thanks(0)
|
tenkju..zbog tebe sam ovdje
|
|
BuciBoo
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro nam došla
moram priznati, nasmijala me ova tvoja izjava da si semivegetarijanac, a jedeš bijelo meso i ribu
|
|
You are defined by the limitation you place on yourself!
|
|
musicgirl
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa, dobrodošla!
|
|
lady di
Post Options
Thanks(0)
|
pa definicija 'semivegetarijanca' je da on jede samo bijelo meso..tj ne jede crveno meso..ako ti ovo 'vegetarijanac' bez svog prefiksa 'semi' stvara zbrku,jer vegetarijanci ne jedu nikakvo meso..onda cemo reci da ne jedem crveno meso
sada ok? i hvala vam na zaželjenoj dobrodošlici |
|
BuciBoo
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
moj bed, nisam znala da se i takva prehrana klasificira kao jedan od tipova vegetarijanstva
prema tome - onda sam i ja semivegetarijanac! i to ponosni
|
|
You are defined by the limitation you place on yourself!
|
|
lady di
Post Options
Thanks(0)
|
eto,naucila si nešto od mene..:P
cestitam na tome što si ponosni semivegetarijanac..budi i dalje..;) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |