I meni treba pomoć |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
Lape
Viden/a u gymu Joined: 18 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(1)
|
samo polako. Rome wast built in a day
|
|
Nothing lifts me out of a bad mood better than a hard workout on my treadmill. It never fails. Exercise is nothing short of a miracle.
|
|
flok
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2013 Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok. I eto dns počela škola. Ja se trudio da jedem zdravo itd. i došla večera na red pred jedno 15 minuta i sve uprsko. Jeo sam takoreći bez razmišljanja kao da sam zaboravio na sve ovo. I onda u pola večere se sjetih što sam učinio i počelo mi bit žao. =( Pojeo sam tanjur maneštre, 12 tortelina s sirom i pileća prsa. Da idem trčat sad ili tako što ili da pustim i sutra nastavim ponovo?
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako mozes zaboraviti ?
Nemas sad sta trcati, jednostavno sutra je novi dan i nema zabusavanja! A opet, manestra je OK, pileca prsa super, ali toretelini tako-tako. No ako ih nije bilo puno ne brigaj, sutra nece biti tako i to je to... Ne moras biti rob zdrave prehrane i da ti bude tlaka tako se hraniti, vec ce ti to polako postajati rutina... |
|
flok
Post Options
Thanks(0)
|
Ok,ali ja sam iz gušta išo trčat + desetak sklekova, trbušnjaka i čučnjeva. Barem me ne peče toliko savjest. :)
|
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma daj, pa nisi ništa tako strašno pojeo!
Nitko još nije umro ili se udebljao od 15-ak tortelina. Nemoj da ti to stvara toliki pritisak |
|
flok
Post Options
Thanks(0)
|
OK. Al zato se danas zbog trčanja osjećam fantastično. =)
Doručak: int.kruh+posni+šunka, jaje, zeleni čaj(čuo sam da je dobar) Ručak: Int.pašta s tunjevinom i salata Marenda: pileća prsa (1) u intergralnom kruhu. Večera: u 7 i pol imam trening do 9. Neznam šta bi bilo najbolje da uzmeme? Mislim nekakvu banau ili jabuku =) Dva protekla dana sam radio kardio. Nisam baš siguran ako je to dobro. Danas imam trening na bazenu u 19:30 vjerovatno opet kardio. Šta mislite? |
|
Lape
Viden/a u gymu Joined: 18 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne treba pretjerivati s kardiom ali meni se desi npr da 4 dana za redom svaki dan imam kardio pa tjedan dana uopce ne jer mi tako odgovara, zanesem se lijepim vremenom, zelim to, uzivam.. i rezultati su bili dobri ali bolje da ti neko malo iskusniji da savjet u vezi kardia :) iza treninga bi bio dobar posni :)
|
|
Nothing lifts me out of a bad mood better than a hard workout on my treadmill. It never fails. Exercise is nothing short of a miracle.
|
|
flok
Post Options
Thanks(0)
|
Ok tnx evo upravo doručkujem
|
|
flok
Post Options
Thanks(0)
|
Eto danas je sve prošlo po planu. =) Samo što mi je bio odgođen trening=(.
U subotu se spremam po prvi put ić u teretanu. Bio sam do sada, ali više kao na kavu... =) |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Posto u subotu ides sa mnom nece ti definitivno biti kao na kavici!!
Daj danasnji jelovnik na sunce i pisi gramazu otprilike da vidimo kako si to poslozio danas. |
|
flok
Post Options
Thanks(0)
|
Cijeli jelovnik imaš gore, a subota =)......
|
|
flok
Post Options
Thanks(0)
|
Eto danas sam s prijateljem (r4mb0) otiso po prvi put u teretanu i moram priznat da sam zadovoljan, ali me svejedno ubila.
|
|
flok
Post Options
Thanks(0)
|
Doručak:jaje posni sir 50g
Među:poslije treninga proteini Ručak: juha goveđa, riža + gljive+ govedina šnicl Međ:8 badema Večera:posni+int.kruh+šunka |
|
flok
Post Options
Thanks(0)
|
Šta kazete?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj nekako ako možeš u svakom obroku imati proteina...bademi su ti sami... bolje posni i bademe za večeru a uh sa proteinima doziraj ujutro i nakon treninga i tokom dana...ja bih barem tako radio :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
flok
Post Options
Thanks(0)
|
Aha. Ok probat cu
|
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |