I need HELP? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
nboltek
Cita FAQ Joined: 09 Sijecanj 2014 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trening:
1.dan vježbe za leđa i tricepse 2.dan vježbe za prsa i bicepse 3.dan vježbe za ramena i noge dan odmora i dalje se ponavlja |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ha, ha nisi mi skoro ništa rekao:))
Ali ako si ti zadovoljan i imaš rezultate samo nastavi tako daljr |
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam mislio da ja ne volim kuckati po racunaru ali ti si me stvarno prevazisao :D
|
|
nboltek
Cita FAQ Joined: 09 Sijecanj 2014 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav dobri ljudi!
Evo mene opet. Željan nabacit neku formu za ljeto! Kilaža više manje ista kao nekad 106 kg. Ako mi može netko napisat primjer tjednog jelovnika. Znači pon, sri i petak trening snage sa utezima, a uto , čet i sub 1h na orbitreku. Trening mogu obavljati tek nakon posla znači negdje oko 6 h. A obroke mogu smjestiti oko 9 ujutro za vrijeme kave, oko 11 h gablec, ručak oko 5h i večeru poslije treninga. Pa me zanima dal bi to bilo tako uredu ili treba nešto mijenjat. Hvala unaprijed |
|
nboltek
Post Options
Thanks(0)
|
BMR = 2231
TDEE = 3458 |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(1)
|
Odlično, ubaci još obrok oko 15h i bit će uredu. Od prvog posta do sada imao si dovoljno vremena skužit kako bi obroci trebali biti složeni. Dobri smo mi ljudi ali nismo budale
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
nboltek
Post Options
Thanks(0)
|
1.obrok: 4 kuhana jaja, 200g šunke i 2dcl mlijeka
2.obrok: proteinska pločica 3.obrok: 100g riže i 200g mljevenog miješanog mesa i salata trening whey + banana 5.obrok: neki prijedlog |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |