I used to be fat... |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
filip_myself
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2014 Location: Sesvete Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sad kad sam otkrio ovaj forum mogo slobodno pitat i o prehrani i o vjezbama. Trenutno nisam u poziciji kupit proteine, no prvom prilikom cu to napravit.
Nasao sam recept na ovoj stranic za poslije treninga sa zgancima, mozzarelom i paradajz umakom pa da li bi ga mogao koristit? I postao mi je ritual dnevno popit 0,5-1l sirutke. Kaj se tice ribe, nju slabo jedem nazalost, cesto jedem za rucsk poriluk, carsko povrce, blitva na leso. Bijelo meso imam oko svaka 2,3 dana, a jaja si skuham za veceru 3 komada i uz to znam pojest 100g posnog sira, no opet svaka 3 dana negdje. |
|||
Live your life be free, you know you can have it all
|
|||
filip_myself
Post Options
Thanks(0)
|
||
Btw, prije sam si znao skuhat integralno tijesto (ili obicno), skuhat 2,3 jaja, ubacit u tijesto i dodat posnog sira 100g pa me zanima koliko je to kvalitetan obrok?!
|
|||
|
|||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
može bolje s integralnim tijestom (ako voliš) ove gore kombinacije su isto sve dobre:) dosta povrća ubaci meso, ribu, jaja, svježi sir i sve će biti o.k. ako nemaš meso taj dan ubaci se neki svježi sir ili konzervu tune (sardine...) btw. što se tiče tune i sardine meni su odlične one nove što se reklamiraju (Queen, tvornica Postira na Braču) malo su skuplje ali su zbilja super kvalitetne |
|||
filip_myself
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tunu mama kupi u konzervi i onda ja ocjedim i dodam malo limuna unutra zbog okusa. Najvise se kupuje u konzervi riba. Inace iz ribarnice, najdraza mi je trlja riba. Sto se tice svega ovoga trenutno sam u pocetnoj fazi, ma sve se jos privikavam. Zna malo bit tesko kad mama kupi krafne, knedle i tak neke stvari, ali ja si pojedem malo sira ili necega i zaboravim na to. Zadad sve ide po planu, samo zelim uskoro nabavit bucice pa vjezbat ili mozda upisat i teretanu, ako nadjes zrtvu koja ce mi pokazat vjezbe malo.
Btw hvala na pomoci i savjetima ;) |
|||
|
|||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, tak i ja obozavam Postira tunu, a nisam znala da je nova Queen ista Postira, donedavno u rozom karonskom pakiranju! Ali presla sam na K plus tunu - komadi u ulju, koju preporucam jer fakat iznenadjuje obzirom da je jeftina. Meni ne smeta kaj nije iz Jadrana (a u Sredozemnom moru je najena prevelika kolicina zive, tak i tak). Isto ocijedim i dodam malo maslinovog :)) mozes si dodati jos graha (npr. iz konzerve, samo isprati, ak vec nema domaceg kuhanog) i dobijes salatu
|
|||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|||
filip_myself
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jesu dobre salate kojese mogu nac u konzumu ili nekom drugom ducanu, tipa tuna salata s tijesto i takve slicne ili su skupe pa se radje isplati doma napravit svoju?
|
|||
|
|||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne znam kakve su u dućanima ne kupujem takve stvari jer uvijek više volim takve stvari napraviti doma iz više razloga:
1. znaš koliko si čega stavio (omjeri - te kupovne uvijek imaju više pašte, riže i sl. a manje ili u tragovima tune, piletine... zbog uštede) 2. kvaliteta namirnice u salati je uvijek bolja kad ja biram što stavim unutra Za takve stvari ti doma treba jako malo vremena, a na kraju uštediš i jedeš kvalitetnije |
|||
filip_myself
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thx bum si onda doma malo napravio. Nemrem ni sam vjerovat kolko energije i volje imam. Jucer sam se nakon trcanja osjecao kao di bi mogo jos sat vremena barem
|
|||
|
|||
filip_myself
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nasao sam podatak da u kiselom vrhnju 35% mm ima dosta proteina, vise nego masti pa me zanima jel bi to bilo dobro kostit u obrocima?
|
|||
|
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
koje to vrhnje ima više proteina nego masti da ga i ja kupim ?
|
|||
cookies are for pussies
|
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kako ne znaš imaš u lidlu
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
vrhnje koje u sebi ima više proteina nego masti? u lidlu? |
|||
cookies are for pussies
|
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A zezam te šta pitaš biljojeda najvećeg
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa naravno da ima... Po mojoj babi u lidlu ima svega, i mozga, jedino se pamet ne može kupiti :)
|
|||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
||
šteta baš bi mi trebalo malo |
|||
cookies are for pussies
|
|||
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ehhhh, to znaju samo oni koji dovoljno znaju, da znaju što ne znaju... :)) Vidim da i mett usvaja misli, što je dobro :) nije bio isključen iz praćenja, samo pisanja. Ali broj gurua isto raste, samo mi se ne da ni pametovat ni raspravljat, no bar opet postaje zanimljivije, mada mnogi savjeti na žalost početnike krivo navode i zbunjuju. No, dosta sam lupetao, pozdrav Slavoniji, mett sigurno još nije nabavio domaću slaninu, potrošio je na utege :))
|
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |