I used to be fat... |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemoj iciiiiiiiiiiiiiii Iver |
||
cookies are for pussies
|
||
filip_myself
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2014 Location: Sesvete Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nasao sam bio na nekoj stranici, kad dodjem na komp poslat cu link. Ili m znaci nesto drugo ili ne znam... na ljecnickom su mi rekli da imam super vid :D
|
||
Live your life be free, you know you can have it all
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iver!!! :DDDD Ahhh kako znaš heheheheheh.... 100 kila :D 100 kila :D još Juh prije par mjesec malo više sam imao priliku pravu jesti :D bome nisam dao nikome Mislim da uz posni Nema bolje večere :D Ma joj morat ću još pričekati za utege ... dok platim štetu na autu
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
filip_myself
Post Options
Thanks(0)
|
|
imam jedno pitanjce, planiram oko 3.,4.-og mjeseca upisat gym pa sam pitao frenda jel koristi proteine, kreatine i to..ugl, veli da koristi herbalife, da je kao malo skuplji, al da je bolji od icega. Pa kada bi ja krenuo jel bolje koristiti taj herbalife ili?
|
||
|
||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
https://www.fitness.com.hr/forum/herbalife-proteini_topic7246.html
moj odabir bio bi whey i kreatin monohidrat. Pogledaj sastav jednog i drugog, pogledaj omjer cijena i dobiveno i sam razmisli |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kreni. ne. |
||
cookies are for pussies
|
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma kakav herbalife, ako hoćeš rezultate ne treba dodataka uopće, whey je praktičan jer je relativno jeftin po porciji i lako ga se smiksa ali boljeg efekta od krute, prirodne i neprerađene hrane nema, to je prirodan način na koje tijelo unosi nutrijente, inače herbalife je pun sojinih proteina, ak će bit dodatak radije whey ako može od krava koje su pasle na livadi :D
|
||
filip_myself
Post Options
Thanks(0)
|
|
sarkazam ili ? ma lakse mi je uzimat whey jer imam popust 30% prek sogora, samo me zanimala vasa reakcija na herbalife |
||
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne, nije sarkazam nego je bilo ukratko niti whey niti herbalife ti neće napraviti nikakva čuda u vezi tvog cilja, zato sam rekla - kreni--jer ono što će ti napravit razliku od sadašnjeg stanja je trening i sređena prehana, ne dodaci prehrani. Općenito, se slažem s Markanom oko herbalifea, po meni davanje više novaca za dodatak prehani kao i svaki drugi
|
||
cookies are for pussies
|
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
inače ja sam pio od jednog drugog proizvođača vrlo sličnu stvar i jesam smršavio ali sam toliko toga propustio zbog toga što uz to nisam pravilno jeo i kvalitetnije trenirao, da sam onda znao što sam naučio do sada (većinom od ljudi s ovog foruma) sad bih već bio puno bliže nekom postavljenom cilju i znao bih što trebam i kako to napraviti na zdrav i kvalitetan način, da ja imam popust 30% na whey i ja bih ga vjerojatno koristio :P, mada mislim da mi ne treba ali puno je lakše sve uravnotežit pomoću dodataka ali može se i bez njih ako se mora i neće se ništa propustit :)
|
||
filip_myself
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa cilj mi je pridrzavati se prehrane dok ne pocnem radit i biti u mogucnosti platit gym. Trenutno i trcim i uz pomoc forumasa sam nasao kucne treninge koje prakticiram i u tome sam oko 3 tjedna (trening malo manje, oko 1 tjedan). Mozda se razlika trenutno izvana toliko ne vidi, koliko ju ja iznutra osjetim :). Uvijek sam nekako isao u zivotu na foru da necu koristit neku pomoc, u ovom slusaju whey ili nesto drugo ili necu ici na instrukcije jer to mogu sam nauciti uz dobar trud, tako da cu se u pocetku vise bazirat na kvalitetnoj prehrani uz treninge pa cu onda vidjeti kako ce mi s time ici :)
|
||
|
||
filip_myself
Post Options
Thanks(0)
|
|
@Scarpetta: ne znam kak je tebi islo s oniz treninzima kaj si mi poslala 'extreme fitnees 5 week home training', al ja ae znojim ko svinja u sauni. Bio sam naivan i mislio sa cu ja to lako, al kad treba ustat sa stolice na jednoj nozi trgam se ko zivotinja da bi jedan uspio. Al ne dam se, ovo je odlicno i jedva cekam uc u 5-i tjedan
|
||
|
||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisam rekla da je lako, ali kad vidiš rezultate budeš zadovoljan, a i meni se jako sviđa takav način treninga i baš guštam |
||
filip_myself
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma znam, al vjezbe su stvarno zahtjevne dok se ne ufuras malo i dobro se uznojis.
|
||
|
||
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moguće da je ovo rekao već netko prije mene, ali čitajući nestrpljiva sam da se nadovežem uglavnom, prije nego odabereš teretanu istraži malo i pogledaj kojati je dovoljno blizu/pristupačna itd., a uz to i kakav je način rada. Recimo, u mojoj teretani treneru (uvijek ima neki trener jel ;) ) nikad nije problem pokazati neku novu vježbu ili pokret (ja sam čak par puta znala pitati da mi ponovno pokaže jer mi jednostavno nije "sjedao"), čak i ako vidi da nepravilno radim (onako usput) uvijek opomene i kaže što da popravim. Vjerojatno te neće pustiti da baš radiš krivo samo zato što nisi platio individualni trening
|
||
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
||
filip_myself
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav, nije me bilo ovdje neko vrijeme, al sad sam opet tu i potrebna mi je mala pomoć.
Zanima me koliko mi je dobra prehrana. Na svoju visinu 193cm imam 90kg I zelim to smanjit na 85kg i nabavit u to vise mišića, tj masne naslage od prije pretvoriti u mišićnu masu. Ovak mi izgleda prehrana: Dor: sardina(masl ulje i limun), 100g posnog sira, alpski kruh 1 snita Među.: 150g posnog I 50g zobenih Ručak: 1 krumpir, 1 paradajz, pola krastavac salatar i 1 jogurt Među.: 1 jabuka Večera: 60g zganaca, pola mozzarele, 2dl koncentrat rajčice, sezam Dor: tuna(masl ulje i limun), 2dl Stepka, 2 snite alpskog Među.: jabuka/banana Ručak: 150g piletine, 50g riže + sezam i lan Među.: 150g posnog I 50g zobenih Več.: 60g zganaca, pola mozzarele, 2dl koncentrat rajčice, sezam Dor.: 3 kuhana jaja, 50g posnog sira, 3 rizina krekera Među.: 150g posnog I 50g zobenih Ručak: blitva i komad piletine Među: jagode Več.: 60g zganaca, pola mozzarele, 2dl koncentrat rajčice, sezam Ovo su 3 načina prehrane kroz dan koje koristim u tjednu. Nedjeljom jedem stvari tipa krpice sa zeljem, lazanje s povrćem, bolonjez Naravno uz prehranu i vježbam, koji dan ako ne vježbam onda otrčim po 3,5km. I uz to idem i na košarku |
||
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |