I will back ... |
Post Reply ![]() |
Page <12345 9> |
Author | ||
airin ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Listopad 2013 Status: Offline Points: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nije mi problem vagati hranu,samo nekada jednostavno zaboravim, ono ubacim u vodu i sjetim se da sam trebala to izvagati
što se tiče proteina ubaciti ću jaja, meso i posni, i mislim da ću si opet uzeti whey, onaj sam potrošila. evo jedna šnita mi ima 30g |
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
|
kontam
![]() ![]() |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
airin ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Listopad 2013 Status: Offline Points: 186 |
|
e hvala ti!
sada kada sam vidjela skontala sam da to imam na mobitelu, bila sam počela unositi ali sam stala, malo ću tu aplikaciju bolje proučiti, ovdje ću i dalje pisati kako bi vidjela da li je sadržaj hrane dobar. |
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
|
eto ![]() ![]() samo ti piši ovdje, netko će pregledat već. A trening, kako to ide? radiš šta s utezima? |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
|
što se tiče treninga e o tome sam isto htjela se posavjetovati,idem na fit camp koji je 2 put tjedno po sat vremena,radimo vježbe sistem marinaca, širokih čučnjeva, iskoraka, jumping jack,izdržaja i sl ali bez utega.
osjećam da mi je to malo vježbanja. kada imam prilike idem se šetati (to bude brz tempo,cca 5km šetnicim van grada) znači jedno 2 ipo sata,ali to ovisi mi o vremenu |
||
![]() |
||
|
ok je to, mislim ostani na grupi toj 2 put tjedno, to ne može odmoći, a i znam da žene vole grupne treninga, vodila sam ih godinama ![]() |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
|
a to za grupne treninge dobro veliš
imam gumu, ako što znači a utege nije mi problem nabaviti ili improvizirati ![]() |
||
![]() |
||
|
onda nabavi utege, to je svakako dobra investicija ![]() ![]() |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
|
Koje težine utega bi bilo dobro nabaviti?
|
||
![]() |
||
|
uzmeš podesive od 10 kg pa si možeš dodavat kako napreeduješ. Npr. https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Jednorucni-uteg-10kg.aspx
|
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
Meni su 2 šnite 150g pa ti gledaj koji sam ja junak onda ![]()
airin, di su proteini do ručka i zašto štediš na povrću? ![]() |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
|
Dobro pitanje, to se i ja sada pitam, danas je bolje i biti će,
Doručak-1 jaje i 2 bjelanjka, 30g cikle, šnita kruha (30g) i 60g posnog sira i naranča Mo- 150g posnog i naranča Ručak- juha sa povrcem (mrkva i brokula) tezinu još ne znam. 150g Oslica sa (200g)krompir pire i ciklom. Mo, posnog sira sa mrkvom Večera oslic sa salatom predviđeno maslinovim uljem i šnita kruha. Jel ovako ok? |
||
![]() |
||
|
powerliftericama, šnita=vekna kruha ![]() |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
150 se ne računa :P
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
![]() A računa se računa, sve se računa ![]()
Bolje bolje! ![]() Reci mi, imaš li plan par dana unaprijed ili obroke slažeš kako ti dođe taj dan? Znaš li okviran broj kcal na dnevnoj/tjednoj bazi ili se vodiš porcijama? Na koliko si kg sad? |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
|
Pa slažem si dva dana u naprijed, danas sam si isplanirala jedno na kraju zbog faksa sam izvisila :( mislila sam da ću doći ranije kući, ali eto,
Do sada sam išla po porcijama a sada sam krenila po onoj aplikaciji koju mi je avangared preporučila, Po njoj bi trebala uzimati 1800kcal Sada imam 89,5 kg :-( |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 9> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |