idealna tezina, al ipak... |
Post Reply |
Author | |
ml30
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Listopad 2007 at 00:58 |
eto, nov sam na ovim stranicama i procitah nekoliko pametnih tekstova pa se odlucio i oglasiti svojom pricom, vjerojatno toliko poznatom i dosadnom da se nitko nece ni osvrnut na ovu, ali ipak pisem... naime, po svim proracunima idealne tjelesne tezine, ja sam ponosan vlasnik iste. imam 87 kila (to je sad recentna izmjera, inace znam i manje) i š9š cm sam visok, muskog sam roda. imam 30 godine (ne znam zasto bi ovo zadnje s godinama trebalo biti bitno, ali nek se nadje)... kazu upuceni, idealno! ne mijenjajte nista! ali mene ipak smeta moj trbuh, koji kvari sliku idealnog... i jastucici sa svake strane, da ne zulja... ja bih nekako radije da zulja... znam da trcanjem i crobnim treningom kao takvim te stvari idu dolje. teorija je jedno, praksa drugo... poceo sam trcat svakodnevno, ali ne znam kakvu prehranu trebam upraznjavat... trebam li drasticno smanjit unos jednog a povecat unos neceg drugog... koliko trcanja dnevno je dovoljno ili potrebno da bi se moj trbuh poceo vracat tamo gdje mu je i mjesto... volio bih kad bi se na ove moje nedoumice netko javio sa svojim iskustvima i znanjem... hvala unaprijed... |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ha cuj, ovisi kako je 87kg rasporedjeno na tih tvojih š9šcm.
Sama brojka kilograma nista ne znaci, netko sa 50kg ima sala a opet ima i onih koji imaju šš0kg mase bez sala. Znaci za skidanje sala moras kombinirat ancrobni trening + crobni. Zdrava i kvalitetna prehrana je isto jedan od jako vaznih faktora (smanjit ugljikohidrate i povecat unos kvalitetnih bjelancevina). Evo par tekstova za pocetak: Kardio trening - trening za gubljenje masnih naslaga Program trening za misicnu definiciju Zablude o dijetama na koje treba pripaziti Zdrava prehrana - naucite se zdravo i kvalitetno hraniti Savjeti mrsavljenje Evo gore sam ti naveo par linkova koje bi trebao procitati. Imas jako puno tekstova na temu skidanja sala na samom webu, pa stoga osvrni se malo na te tekstove. |
|
ml30
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
puno hvala!!! procitao sam sve gore navedene tekstove i malo mi jasnije kako dalje... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |