Idealno vrijeme za trening |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
[QUOTE=exploziv]ok ok ok.....zakljucili smo da je ipak niski tlak Da nije u pitanju krvni secer ili si osoba koja nevoli jutro...Nakon budjenja secer u krvi je nizak pa ako ne jedemo dorucak brzo budemo razdrazljivi pospani umorni jer nemozemo snadbjeti mozak sa dovoljnom kolicinom secera...Kako mislis nereagira na tri treninga,(preporuka svima koji koriste stimulanse typ caj,kafa ,cigarete itd u kombinaciji sa doruckom je da odvoje to na jedno mjesec dana a onda da ih postepeno uvedu)....,,,,najbolji nacin treniranja je slusanje sopstvenog tijela bez pretjerivanje onda nesto drugo sto je bitno mozda su tvoji misicni fiberi imaju osobine jednog TRKACA a ne graditelja tijela pa nereaguju u zeljenom pravcu...... Edited by emilio |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja idem navecher 20-22 ... mozhda i nije tako dobro, al nazhalost ne mogu birat.. tad su zhenski termini.. i to samo 3 puta tjedno ima =( ja bi barem 4.. bitno da decki mogu tam visit kad god zhele.. grrrr..
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Molim? Pa sta ne smiju bit zajedno cure i decki??? Kakve su to gluposti!!
U mojoj teretani, a i u svim teretanama u Rijeci za koje ja znam, mozes doc kad oces i decki i cure, pa jos najbolje da ima termin kad mogu doc i kad ne! A i da nema cura u sta bi gledao dok treniram |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ima puuuno ljudi, a teretana nije bash jaaaako velika.. Previshe je chak i kad se sve zhenske okupe, a ne josh i oni.. Jednim djelom je tako mozhda i bolje, ne bi ja pred dechkima ..
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
A daj molim te zasto ne bi pred deckima sta si tako sramezljiva?
Pa nece te decki pojest, a i zabavnije je uvijek kad ima suprotnog spola di god da jesi barem meni A i cega se imas sramit, vjezbas svoje i ko te sta pita , jedino mozda bace koji pogled na tebe a to ti vjerojatno ne smeta, pa nisi gola u teretani Malo sale A i cekaj sta si rekla da decki imaju vise termina nego cure? |
|
just_a_girl
Post Options
Thanks(0)
|
da.. diskriminacija! :(
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
A da sta ces tako je to , al ima i puno stvari di smo mi muski diskriminirani a govori se uvijek o zenskoj diskriminaciji a one u biti svugdje sefuju
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |