Ideja za unost Casein-a: da li sam u pravu |
Post Reply |
Author | |
maxipoint
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2018 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Sijecanj 2018 at 17:01 |
Da li sam u pravu s ovim pristupom
Znamo da se očekuje oko 30g proteina po obroku Ali ako sam unio 30g Wheya i 30g Caseina nakon treninga, i kako Casein se sporije razgradjuje, onda na ovaj način dobijem 30g Wheya + 30 Caseina (koji će doći kasnije u krvotok) Na taj način mogu unijeti više proteina po jednom obroku? Ovo ujedno pitam jer pokušavam dijetu s samo dva obroka i tražim način za unos više proteina po obroku ujedno Kakvi su savjeti iskusnijih? Edited by maxipoint - 27 Sijecanj 2018 at 17:03 |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svatko je jedinka za sebe, i koliko od proteina ti apsorbiraš i iskoristiš je osobno. Znaš da nema u tijelu skladišta za neiskorišzene proteine. Ali ako želiš da ti se što sporije apsorbiraju i dulje ostanu na raspolaganju, hrana je bolji izbor nego prašak. A ukoliko si ovisnik o prašku, uzmi ga poslije jela kad je digestivni trakt već zauzet i drugim namirnicama, pa ćeš usporiti apsorpciju i razgradnju.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |