cišcenje organizma |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
musculus
Viden/a u gymu Joined: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma kakvo cišcenje s medicinskim ugljenom? žena se najela i sad treba samo dalje nastavit s normalnom prehranom i ništa više... cemu medicinski ugljen? pa nije se otrovala... |
|
mediterraneo
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Morske alge.Ali to mi je fuj, ali ljudi iz iskustva kažu da su odlicna stvar
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ljudi pocnite zdravo jesti i živjeti i tijelo ce vam se išcistiti s vremenom
Edited by Iluvatar |
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
''Pije se samo tecnost , drugo se nista ne uzima . Jedna doza ide ovako
- sok od jednog limuna - 3 supene kasike Maple sirupa za dijabeticare -Melasa , koja moze u stvari za svakoga , jer se kod nas (mislim na prostore bivse Jugoslavije) ne moze naci Maple syrup . - Kajan paprike (cayanne) na vrh noza - onako da bude duzine oko š cm i gore kao piramida - pola litre vode Ovo se uzima 6-7 puta na dan Popije se cela doza od jednom . Kad god osetis da bi mogao da jedes - popij jednu dozu limunadu gore navedene limunade. Jedno zapamtite - to nije dijeta - to je ciscenje organizma , i sto vise limunade popijes - vise se cistis . Ako si i pored toga gladan znaci da ne uzimas dovoljno limunade. Uz to se pije voda , cajevi od nane , zeleni caj , i bilo koji herbal caj je dobar . Za one koji rade (svi mi koji smo to radili -radimo) je najjednostavnije da se limunada priredi unapred u flasice od pola litre ili malo vece i ponese na posao . Na pocetku ponesite bar 4 flasice da se ne nadjete u situaciji da ste gladni i morate cekati da dodjete kuci. Ja sam to nosila sa sobom gde god sam isla . Posle 3 dana zeludac potpuno prestaje sa varenjem , zato je jako vazno da shvatite da ne smete nikakvu cvrstu hranu da jedete , jer zeludac ne moze da je svari , a hrana sedi u zeludcu i trune i zeludac je primoran da upija te otrove nastale trulenjem. Onda to vise nije ciscenje nego trovanje organizma . Osim toga , posledice uzimanja hrane u stadijumu ciscenja mogu da budu veoma bolne i zavisi od uzete kolicine i vrste hrane - cak i smrtonosne . Zato vas jos jedan put sve koji zelite da krenete to ciscenje, molim da to shvatite najozbiljnije i ne uzimate nista vise osim onoga sto sam napisala. Da nastavim Ciscenje izbacuje u creva sve obolele , ostecene i mrtve celije . Da bi se to sve izbacilo iz creva mora se svaki dan (ja sam isla svaki drugi dan) popiti rastopljena morska sol . To se uzmu 2 ravne kasicice (za caj) morske soli i otope u pola litre vode Samo ga saspi u grlo jer nije bas prijatno da se "meraci" Morska so mora biti ona sivo- plava a ne bela iz koje je sve isprano. Ovo se uzima kada ste sigurni da imate bar jedan sat vremena , jer kod nekog taj proces ciscenja creva uzme toliko .Kod mene je bilo oko 30 minuta . Ne bi vam savetovala da ste predaleko od WC-a , jer ta otopina soli izlazi iz creva veoma brzo i kad krene nema nacina da zaustavite. Ja sam to obicno uzimala ujutro , prvo to popijem pa skuvam kafu i onda uz kafu sacekam da se creva izprazne . Ako vam nije zgodno da to radite ujutro , onda napravite kad se vratite sa posla . Najkraci period za ciscenje organizma je š0 dana , a optimalan period za osobu bez nekih obolenja je 30 dana . Za to vreme se regenerisu sve celije u organizmu . Za one koji imaju nekakvo obolenje - 40 dana je potrebno Znam da sada mislite kako je to moguce da nista ne jedes 30 i vise dana. Ako pijete dovoljno limunade na dan , zajedno sa cajem - nikada niste gladni . Prvih dana su vam samo "oci gladne " jer smo svi navikli od rodjenja da nesto trpamo u usta . Samo ta "mehanika" unosenja hrane u usta , zvakanje i gutanje hrane - fali na pocetku. Kazu da sve sto se uzima treba da je "organik" ne -tretirano pesticidima . To je ovde u Kanadi bilo moguce da nabavim , ne znam koje su mogucnosti u krajevima gde vi zivite . Ako limun nije "organik" onda ga potopite u blagu otopinu sode bikarbone 2-3 sata . To ne znaci da svaki limun posebno drzite u tome . Izracunajte koliko vam limuna treba za recimo nedelju dana . Ako pijete 6-7 na dan , racunica je jasna. Ja sam jos pojednostavila ceo postupak pa sam sav limun izcedila prvo , stavila u staklene flase i u frizider . Tada je sve mnogo jednostavnije . Neki ce morati postupak ponoviti nakon izvesnog vremena . To zavisi od obolenje . Jedan prijatelj je uzimao 30 jedinica insulina na dan , i to se svaki dan smanjivalo da bi 40 -ti dan dosao na 4 jedinice na dan. Kad se vratio na ishranu povecao je na š0 i sada je na tome ali se sprema uskoro da krene jos 40 dana . Ne znamo koliko puta ce morati ponoviti jer te podatke niko nema , ali je cinjenica da se vecina celija Pankreasa regenerisala . Drugi prijatelj se posle 40 dana resio Psoriaze , videla sam ga pre nedelju dana kad je zavrsio proces ciscenja - koza na rukama ,laktovima ,kolenima i nogama je cista - mlada koza - .I on ce da ponovi ciscenje za mesec dana jer mi kaze da nije obratio paznju na glavu , tu jos ima nekoliko tackica pa hoce i toga da se resi .'' |
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
''Kada se skidate sa " Ciscenja organizma " bez obzira da li ste isli š0 ili 40 dana , postupak je isti .
Prvi dan krenete sa mesavinom soka od limuna i narandze (sa vodom ) uz dodatak Maple sirupa ili malo Melase . Isto pijete tu mesavinu kao da ste jos uvek na ciscenju - znaci 4-5 pa i vise puta , zavisi kako se osecate . Tako smo svi mi krenuli . Kasnije posle podne smo uzeli malo lubenice , isto tako mozete u blenderu umesati lubenicu , malo jabuke , pomorandzu , Maple sirup i vodu pa to piti . Mozete uzimati i kafu i caj .To je sve za taj prvi dan . Drugi dan poceti ili sa istim sokom kao i prethodni dan ili sa mesavinom voca i vode kao na kraju prvog dana , s tim sto kako dan ide , povecavate unosenje raznog voca u mesavinu . Jedete lubenice , kasnije poslepodne moze i vocna salata . Ja sam za svakoga od nas u kuci (a i svi moji prijatelji) pravila laganu supu od povrca za vece . U knjizi kaze da se to radi treci dan , mi smo imali supu drugi dan navece i niko nije imao problema. Vi vidite kako vama najbolje odgovara. Treci dan krenete sa sokom pa onda vocna salata , u podne moze ona supa ako ste je napravili vece pre toga , ili mesavina zelene salate sa krastavcima , mrkvicom, i svim povrcem koje volite da dodate u salatu. Zacinite sa onom istom morskom soli (sva jela kuvajte na njoj) , maslinovim uljem i jabukovim sircetom. Od sada uvek upotrebljavajte maslinovo ulje ,morsku so i jabukovo sirce za sve salate . Najbolje maslinovo ulje je hladno presovano (cold pressed) Posle toga ste spremni i za malo ozbiljniju hranu , samo nemojte navaliti na jedenje mesa , suvomesnatih proizvoda i ostale teske hrane. Recept za supu od povrca , nemam nikakav specijalan .To je najjednostavnija supa koju mozete napraviti . Na malo ulja isprziti seckan luk dodati secenu mrkvicu , seckan persunov koren ,doliti malo vode , staviti sve zivo povrce sto imate u kuci : paradajz, paprike ,boranije , graska , malo krompira , celera , karfiola.. ja sam stavljala sitno iseckan djindjer , broccoli , okru . Zaciniti po okusu , soli , kajan paprike , dodati na kraju persunovog lista ili oregana , ili seckanog lista od bosiljka , a moze i sve zajedno . Umesto rezanaca ili bilo kakvog testsa - sitno iseckajte kupus kao tanki rezanci i samo ubacite na kraju u supu . Svaki put sam u tu supu dodavala kuvani pasulj , koji skuvam sam pre supe , jer za pasulj treba malo vise vremena da se kuva. Obicno uzmem 2 vrste pasulja pa kad ih skuvam ja ih stavim zajedno u jednu teglu i u frizider . Taj pasulj dodajte supu - koliko god hocete. Taj isti pasulj koristim za dodavanje mesanoj salati od svezeg povrca . Isto tako skuvam nekoliko jaja i drzim u frizideru , pa nasecem po jedno jaje na salatu sa pasuljom. Probajte , videcete kako je ukusno a ima i minerale i vitamine i proteine , i vrlo je jednostavno da se ponese na posao za rucak.'' |
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |