Igre - igrate li se? |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ljudi, kako se zove ona igrica koja je kao automat - a prikazuje neku žensku šta izvodi crobik vježbe i za igraca postoji ka neka platforma po kojoj ti skaceš i oponašaš pokrete?
|
||
anna
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znam na što misliš, ali ne mogu se sjetiti tocan naziv igre. Ali evo nešto slicno; |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicna stvar, hvala na preporuci Za sve gitaroljupce Ova s crobikom je stvarno fora igrica, kroz igru i zabavu "skidaš" pokrete i ustvari - vježbaš. To sam vidjela u par serija i filmova, baš bi bilo lipo da se može i kod nas prakticirat. A zamisli tek da to covjek može kod kuce imat - di ceš bolje |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
možda ovo: wii fit a bez platforme, radi i na pc-u: yourself fitness ovaj wii fit mi izgleda jako fora, ali nemam wii pa niš od toga... |
||
danijel1402
Viden/a u gymu Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
složio sam sebi za razvijanje refleksa, uz pomoc igre stepmania, kontrolnu plocu pa lupam po njoj svakako preporucam tu igru za razvoj refleksa i koordinacije.
A igrica koju igram (precesto) sa cimerom bivšim je Atomic Bomberman, a koliko smo zagriženi evo tu :) Inace također igra taktike, refleksa. |
||
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
To! To! Thanx Signorina Ovo je meni prava stvar, morat cu nabavit ovu verziju bez platforme. Svaka cast onome tko se toga sjetio |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to sam probala i ok je. na pocetku možeš raditi neki test pa program procijeni što ti treba. u toku vježbanja te povremeno pita kako si se osjecala pa prilagođava težinu tebi. ima nekoliko tipova treninga i 500-tinjak vježbi koje kombinira prema tvojim željama i mogucnostima. i možeš ga potražiti na torentima, bilo ga je prije
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |