Imaš više od 18? Voziš? Help me! |
Post Reply |
Author | |
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Svibanj 2009 at 14:00 |
Braco i sestre fitovci nadam se da imate položeni vozacki ispit i da ste punoljetni jer zadovoljavanjem ova 2 uvjeta možete ispuniti 2 zanimljiva upitnika koja se nalaze na ovom linku
Nakon što ispunite oba upitnika vratite mi ih na mail [email protected], najkasnije do š7.05.2009 do ponoci! šifru (bilo koja kombinacija rijeci i slova) koju stavite na jedan upitnik, stavite i na drugi. Dakle, bez vaših imena i prezimena. Odgovore podebljate ili oznacite vec po vašem izboru. Po završetku istraživanja koje provodim sa kolegama s moje godine mogu vas izvijestiti o rezultatima koji su dobiveni Zahvaljujem svima koji pokažu dobru volju, odvažnost i susretljivost i pomognu mi u istraživanju Edited by ThornOfFaith |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
bum ti ispunila
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
probij led pa ce i ostali |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
sorry, nemam vozacki, ali bi inace
p.s da s epravim da imam? :S |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam vozacku, vozim, ali nisam punoljetan. (Aš)
Ne mogu ti pomoci ?! |
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ovako za obojicu - slobodno ih ispunite
Ali pssst, niste to procitali od mene |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam to download-ala, ali nemogu to otvorit... ne znam zakaj... pošalješ mi to na mail? isti mail koji imam na msn-u... |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam poslao
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš li winrar ili winzip program? Drugi su normalno otvorili tak da ne znam do cega je al evo poslao sam ti na mail oba upitnika u wordu, nisu zapakirani u zip format A gdje su ostali? Nemojte da moram slat prijetece mailove heh |
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
kakvi su rezultati istraživanja?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |