Imam problem |
Post Reply ![]() |
Page <1234 16> |
Author | ||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Draga ne znam na što misliš? :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
|
mislim mett, secer ti udara u glavu dok ja ovdje gladujem
![]() mislim na ovo https://www.fitness.com.hr/forum/fit-2013-mettasttaza_topic7627.html |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
fitnessmogul ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
|
Hvala vam što ste se javili i dali mišljenja,sad ovaj tjedan idem na pregled kod interniste
|
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
|
pogledaj si Mettov link iznad i njegovu pricu. Javi što ti je doktor rekao.
sretno ![]() pozz |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
hahaha ! a tooo!
![]() ![]() Da da,danas sam se malo zezao sa inzulinom haha :D Koliko do punjenja? :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
![]() |
||
fitnessmogul ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
|
Ocu,ok budem,hvala vam
|
||
![]() |
||
|
jos 3 dana ![]() |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
|
Ma ništa...sada sam procitao ...uff
Po mom mišljenju upao si u jedan oblik anoreksije....I vjerujem da samo misliš da jedeš sve i dosta...ali nije tako....nekako imam osjecaj da navecer ne stavljaš ništa u usta zadnji obrok ti završava a još nije pocelo se ni mraciti? Gledaj... Žao mi je što nemam vremena ...ali nadam se da cu navecer stici na forum...Avangarde je jedna vrlo iskusna osoba što se toga tice i slušaj je dok te navodi što da radiš po forumu...vecina onih Privatnih trenera ljudi ce ti dati instrukcije koje bih morao platiti..ovdje su ljudi sa znanjem i dobrovoljno ti se javljaju pomoci...mnogo ljudi je to iskusilo što i ti..evo i ja sam primjer sam po sebi.... Nece ici bolje dok cvrsto ne odluciš u glavi...da možeš i da hoceš se udebljati...ali ne udebljati bez truda....bez pravilne prehrane...nego uz pravo navodjenje kvalitetnijih namirnica...i aktivnosti...stvoriti jednu lijepu liniju gdje ceš biti zadovoljan... Zato prvo si posloži stvari u glavi....makni taj povez sa ociju , Budi jaci od toga ! Pomocemo ti samo slušaj uci i prati..... Što te je navelo da tako jako smršaviš? To me zanima?
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
![]() |
||
|
Mah sitniš
![]() |
||
Rodjen si s potencijalom
||
![]() |
||
|
![]() |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
|
Svako mišljenje uvažavam i savjet
|
||
![]() |
||
|
Da upravo tako moj zadnji obrok bi završavao oko 4 cak i 6 i onda navecer ne bi ništa jeo jer je bio problem da nešto ne krene po zlu ,a razlog je dugacka prica,hvala vam što mi možete pomoc,da pitao sam savjete i fitness trenere naravno da mora se platiti a i pratim što oni jedu a što se tice kvalitetne hrane nemam baš novaca ,danas sam npr jeo krafnu ,popio jogurt i sad pred pola sata pojeo jaje na oko jedno a i redovno vježbam
|
||
![]() |
||
|
krafna i jogurt je cca 10 kn = puno loših kalorija
zobene (100g) i jogurt + jedna vocka je cca 5 kn= bolje i kvalitetinje kalorije vidiš što želim reci? |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
|
Da znam al to sam danas jeo a bilo je i dana gdje sam za marendu jeo žitarice i mlijeko
|
||
![]() |
||
|
najbolje bi bilo da jelovnik svoja 2 dana staviš ovdje. Ovako je sve razbacano i nemože se zakljuciti šta i koliko zapravo jedeš
|
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
|
Jucer: Marenda :Ensure plus od cokolade na tanjuru s bananom,kasnije za rucak oko 3 kuhana piletina,krumpir i mahuna i oko 6 rajcica i paprika
Danas:Marenda :Krafna i mlijeko,oko 2 šumsko voce jogurt ,oko 4 1 jaje na oko s kruhom
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 16> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |