Indijac nije jeo ni pio 70 godina |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zvuci wow, ali pitam se ono preocito, kaj mu je davalo energiju za rad organizma?
Edited by lacko_gym |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jesi citao ti tekst? "Tvrdi da svoju snagu dobiva iz meditacije te da ga je Bog blagoslovio kada je imao osam godina. Od tada više nije morao jesti. " |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
po meni zasto bi bog to nekome napravija nije mi jasno, jel za organizam treba hrana? treba,to je ka da vozis auto bez goriva,mozda moze ako ga bog blagoslovi.inace virujen u te cudne stvari da su mogucem mozda je i ovo moguce ali dok se ne uvjerin nije to to
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koji si ti kralj |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zmaj je kralj... |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Blagoslovljen jezikom |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
baš zašto nejesti kad se može jesti? bezveze |
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa poanta i jeste u tome, zašto jesti ako ne moraš. Mada, doduše, oni vjerojatno i nemaju neke fizicke aktivnosti, al svejedno, ne jest niš, a ostat živ, ipak je u najmanju ruku, neobicno |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
bijaše to sarkazam |
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da dokažeš da ne moraš. Da pobjediš nepce i dokažeš snagu uma. Ili ne toliko dokažeš koliko da to ŽIVIš. Ja vjerujem da je tako nešto neusporediv osjecaj sa icim nama zamislivim. Sigurno je tu puno elemenata koje mi jednostavno ne možemo razumjeti jer nisu dio nas. |
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A, ok onda, ne mogu skontat svaki put @Ann, apsolultno si u pravu Edited by Furai |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uvijek.
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
steta sta se bog nije sitija ovih u africi sta umiru da ih podari kad se moze.ma gluposti,tehnicki bez hrane je nemoguce zivit na duze vrimena.triba ti bar malo kruva i vode |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ocito ovima ne treba.. Mi ne možemo bez hrane i zato je to nama neobicno. Vjerujem da se može i bez kruha i bez vode.. |
|||
|
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i ja vjerujem da mogu bez cokolade... NOOOOOOT!!!
ljudi su svjedoci svakakvih cuda u životu, ali uglavnom tko god doživi cudo pretvara ga u biznis, pa makar da malo dobije publiciteta i promocije... a to nije bila namjera boga... vjerojatno da nam želi na takav nacin pokazat da ON zaista postoji vec bi ga odavno gledali na jumbo plakatima :AJ EM D LAJT END D WEJ.... hiihihihihihih mislim, blago njemu kad ne mora jest... bar ne mora kupovat po akcijama ko mi obicni smrtnici... u konzumu je akcija... jeeeeej danas cu jest Edited by ena:))) |
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
cini mi se da samo ena shvaca sta ocu rec
|
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |