Insanity |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Propaganda
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Matejko
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2013 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma prava stvar za mršat, htjeo sam P90X ali nemam toliko sprava kod kuce i samo insanity dok se ne odlucim krenuti u teretanu malo :D
|
||
Workout
|
||
Mala_g1512
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2013 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zasto dok se ne odlucis?
Iskreno ja imam isti problem, zelim smrsaviti... Teretana mi je bila opcija dok se nisam sjetila da niti jednu vjezbu ne znam izvesti pravilno, izbacila sam ju iz glave jer cu si zeznut tijelo koje sam i ovako zapustila, pa sam krenula na grupne treninge gdje imam trenera koji mi kaze kada sta krivo radim... Gle, ja sam privatnica sto u mom slucaju znaci da provodim vremena na poslu vise nego pola Hrvata i ne nemam realno para za neke mjesecne clanarine, ali sam se odrekla nekih mojih gusta da bi si mogla to prijustiti... To sta ce ti netko drugi reci ''GLE ON ZDRAVO JEDE'' je njihova stvar, prijusti si ti zasto ne, pa ne moras patit ali sve u granicama normale. U 8 razredu osnovne sam imala 105kg dok mi nije film puko kada sam krenula u drugi srednje, pa smo ja i mojih 105kg poceli trcat svaki dan, obroke sam si samo bila prepolovila... i skinula u 6mj 38kg bez da sam trepnula... ali i zeznula si zglobove jer nisam bas bila lagana ko perce, ali i to je ok... Sada zelim i ocu doci do 60kg, samo mi vise nije bitno kao u srednjoj skinut kile, nego ih skinut tako da se definiram i da nahranim ove misice koji su blizu atrofiranja... Tako da uhvati se onoga sto ti zelis, ne sta ce ti drugi rec, izmeduostaloga na kraju bitno je kako ces se ti osjecati u svome tijelu... Toliko od mene... :)
|
||
Matejko
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2013 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma naravno i ja želim još smršati ali još više od toga isto želim izdefinirati misice, a mislim da je to nemoguce bez teretane. Ali moj najveci problem mi je škola jer zivim na selu i moram stalno putovati u skolu pa odma na bus i tako svaki dan. Tesko hvatam vremena za teretanu pa sad si planiram kako bi mi najbolje bilo da mi škola ne pati a da mogu u teretanu :D
|
||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
prvo moraš imati mišice da bi ih mogao izdefinirati:))
Za pocetak možeš puno toga kod kuce napraviti i to s malo opreme ili cak samo sa svojim tijelom. Pogledaj ovo https://www.fitness.com.hr/Fit-TV/Kucne-trening-rutine.aspx i ovo http://fitnessangels.net/treninzi/ |
||
Matejko
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno da treba prvo imati misice, mislim nisam ja nesto sad pretjerano debel i dok sam skidao te kile dobivao sam mišice i sad radim taj Insanity i kao da nema ucinka s njim. Pa zato želim krenuti u teratanu :P
|
||
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sve O.K. nemam ja ništa protiv teretane, dapace:))
Ali gore si napisao da nikako ne stigneš pa ti samo želim reci da se može trenirati (i to dobro) i doma |
||
Matejko
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pokusat cu nekako to uskladiti nema mi druge, ako zelim biti lijep, mlad, simpatican haha :P
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Možeš puno toga kod kuce bez teretane... domišljatost ti može puno pomoci ;)
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Matejko
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma znam vidio sam na raznim primjerima, samo eto jednostavnije je mi je otici tamo nego kod kuce dok smislim na sta kako izgubim volju :D
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ako imaš priliku idi tamo :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Matejko
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bio sam danas prvi put evo trenutno se vozim kuci.
Danas su mi pokazali kako se izvode vjezbe i odradio sam trening za triceps i prsa. |
||
Matejko
Post Options
Thanks(0)
|
|
Javljam se nakon 5 dana zdrave prehrane i vježbanja, stvarno ne mogu vam reci koliko sam vam zahvalan na svemu što radite. U ovih 8 dana otako sam došao na forum moj život se promijenio više nema ništa masno, samo vlakna riba piletina i junetina, i mogu vam reci da se odma bolje osjecam, znam da rezultati ne mogu doci preko noci ali sam stvarno zadovooljan.
Hvala vam još jednom :D |
||
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bravo:))
Nadam se da nastavljaš tim putom dalje:) Sretno i javljaj nam kako ide |
||
Matejko
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretan vam i blagoslovljen Božic fitovci i fitovke :D
E ovako javljam se nakon mjesec dana i rezultatima sam vise nego zadovoljan. Imam tu jednu sliku iako se na njoj ne vidi bas najbolje ta razlika u kilama. Evo vam link http://i.imgur.com/tDoZJFc.jpg |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kako mislis ne vidi se? odlicno samo papaj dobro da ne bi misice izgubio
|
||
cookies are for pussies
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |