Internet bankarstvo |
Post Reply |
Author | |
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Srpanj 2010 at 17:18 |
Koristite li usluge internet bankarstva/Net banking-a?
Je li itko od vas kada uplacivao i/ili povlacio novac s Moneybookersa? Ako imate iskustva s ovakvim vrstama transfera novca, molim vas podijelite svoja iskustva:da li ste bili zadovoljni uslugom, koje ste metode koristili i sl.? Hvala |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koristim se internet bankarstvom stalno.....a uplate /isplate preko moneybookersa sam radio, nikakvih problema nisam imao, takodjer paypal, kartice.........
kaj te zanima tocno? |
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
koristim stalno, spasava me, izbjegnem glupe guzve, uglavnom super stvar!
|
|
mrtav hladan
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Pa uglavnom to - problemi, kad negdje zašteka.. citala sam na nekom forumu da su ljudi znali izgubit novac, da im valjda u banci nisu mogli registrirat transakciju, pa se lova izgubila. Isto tako, dal sjedne u nekom normalnom roku na racun, dal ima kakvih poteškoca pri podizanju/povlacenju novca... Zanima me sve što može biti od koristi. To mi je još novo pa da ne kiksam negdje, nisu baš bezazlene stvari, je li? |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmmm, neznam kak se lova izgubila, imaš sve podatke koje uneseš od banke od broja racunaa, onih kodova IBAN il kak se zove vec.......i ta lova ti sjeda na devizni racun, podižeš ko i svaku drugu love.....
Kladiš se i vuceš velike iznose love? pazi sam da ne prekoraciš neki iznos, zaboravio koji jer onda moras prijavit porez, banka prijavljuje |
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Je za razmislit, haha. Tko zna, možda me pukne kladit se, zasada ipak to prakticiram samo direktno u kladionici. Ma, trebala bi radit za neke firme izvana a oni uplacuju honorar samo na MoneyBookers, PayPal i sl. Pošto, koliko ja znam, PayPal nema u Hrvatskoj onda je ova druga opcija. Nisam dosad s tim imala iskustva, pa da ne zabrljam nešto moram se educirat Anyways, Hvala na odgovoru |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iznad kojeg iznosa banka prijavljuje? |
|
Prasica
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
Internet bankarstvo rules! Brzo je i jednostavno, izbjegnu se gužve, cekanje u redovima i placanje velikih provizija. Internet bankarstvom mogu kontrolirati stanje na svom racunu, promet na racunu, placati racune/slati kome lovu i isprintati si potvrde o placanju; prebaciti lovu s jednog na drugi svoj racun i sl. i to sve od kuce, pred svojim PCjem.
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Da li netko zna jel se može s PayPala u nekoj banci dizat lova?
Dosad nisam cula da neka od banaka u Hrvatskoj surađuje s PayPalom???? Ako netko zna, molim vas prosvjetlite me, ovo mi je dosta bitna informacija.Hvala |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Paypal isplata u HR ne funkcionira odnosno ne moze se. Mozes platiti, al ne mozes primati lovu. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti Zoki. cudno je to, skoro pa ista stvar ko MoneyBookers, cak vrlo cest nacin transfera novca u svijetu, a kod nas ne ide... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |