Internet zarada |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Ožujak 2013 at 17:24 |
Što mislite o tome . Dobio sam jednu ponudu pa da vidim što ljudi o tome misle
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što si tocno dobio?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
A prijatelj jedan je zaradio pare tj. nešto više od 2000 tisuce u mjesec dana. Ima 2 pozvana lika i oni imaju mislim svaki po 2 pozvana lika.
1. trebam uplatiti 300 kn na njegov link i onda postajem clan te stranice 2. moram pozvati još 2 lika ( oni moraju isto uplatiti 300 kn ) i onda postajem nezz tocno kak se zove , al pocinjem dobivati pare 3.nisam još tocno siguran kako ide zarada , ali za svakog pozvanog lika dobijem 25 $ odmah i još dobivam 50 % ako oni nekoga zovu i tako se grana zarada kako moji refferalovi zovu dalje
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Sutra mislim uplatiti , bude mi to još frend veceras objasnio.
Pa ako nekoga zanima
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
I na kraju dobiješ certifikat Osobnog wellness savjetnika? Zvuci mi ko neki Herbalife online. :D
|
|
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidi se da si vec odlucio, stoga sretno!
|
|
Timeless like a broken watch
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Ne dobija se nikakav certifikat , kvaka je samo u tome da zoveš ljude i da oni zovu druge. |
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sad mi reko frend da iduceg kojeg pozove bude stavio ispod mene tj. kao da sam ga ja zvao tako da mi još treba jedan covjek da krenem.
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
znaci ti uplatiš 300kn,i tvoja dva lika, svaki po 300kn, to je vec 900kn,koje idu kome????!!!
a,ak pozoveš još dva lika i opet svaki po 300kn,opet kome? i tak svi likovi uplacuju kome? to je ko kasa uzajamne pomoci u sindikatu,koliko clanova toliko para od clanstva. a može se desiti da neki likovi ne uplate,a ti uplatio i popušio 300kn meni je to sumnjivo to je ko ono punjenje kuverti koje ima po raznim oglasnicima ugl. sretno,i javi kad se obogatiš |
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Ne uplacuju se te pare meni nego toj stranici , ako pozoveš 2 clana to ti je vec 50 $ ili 300 kn koje si ti platio. Ugl. to se sve grana dalje i dalje i dobivaš postotak od onih koje si ti zvao i od njihovih koje su oni zvali. Ugl. za clanstvo se uplacuje 300 kn i svaki mj. onda po 50 kn. S tim ako imaš vec 2 ili više to si se odmah isplati
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam,ja sam ti " nevjerni Toma"
probaj, pa javi sretno! |
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ako se isplati budem i vas zvao
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
može!
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
a javi ako uspijes nego ne kuzim koja je caka u tome tj koju korist ima ta stranica jer sigurno nece radit to a da nemaju korist
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cista glupost.. Vi dajete pare njima, a oni vama pola vrate, i vi si mislite da ste u profitu, a za svaki dolar kaj dobijete, oni dobiju duplo...
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
mario86
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo mi se cini kao klasicna piramida.
Citat iz jednog clanka sa neta: "Osnovni tip piramide djeluje na principu hijerarhije i regrutiranja: osoba treba angažirati dovoljan broja clanova ispod sebe, a svi novoukljuceni (na najnižoj razini) uplacuju na racun jednoga koji se trenutno nalazi na vrhu piramide. Kada vrh bude namiren razina se spušta i oni koji su donedavno bili drugi postaju prvi te ocekuju uplate na svoj racun. Piramide u pocetku funkcioniraju, odnosno oni koji su ju zapoceli i koji su se medju prvima ukljucili bivaju isplaceni. To prevaranti dobro znaju: oni ce svoj novac pokupiti i ispariti. No, s vremenom su osudjene na propast i u prosjeku 88% ljudi izgubi svoj novac." A naravno da je to ilegalno, tako da dobro razmisli o svemu tome. |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |