Internet zarada |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zanima me kako mogu izgubiti novac, ako ce mi stalno uplacivati novce one koje dovedem i njihovi ljudi koje su doveli. Nakon što dovedem 2 ljudi ja krecem od 0 i svakoga koga dovedem je cisti profit, tako svaki mjesec uplatim 50 kn i idem dalje
Edited by Zvonimir Brle - 10 Ožujak 2013 at 20:40 |
||
mario86
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A gle, ne znam ti tocno reci jer nisam sudjelovao u takvim stvarima. Imaš dosta o tome na netu pa si potraži malo. Naravno da laka zarada primamljivo zvuci zato budi oprezan.
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije ovo baš tako laka zarada treba ljude nagovoriti da daju 300 kn , a da to nije glupost.
Ako mi krene budem vas sve zvao ako ne onda necu
|
||
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Brle, uplati meni 300 kuna, pa ceš vidit kako ce ti pare nestat... I da ti ceš možda bit u profitu, ali ceš zato dosta ljudi shebat, kako su i neki tebe... I moguce da onu jednom kad pokradu dovoljno novca prestanu isplacivat ikakve novce, tako da ce svi bit u gubitku.
|
||
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
I da ne ispate jednom , nebi više njima placao i ono što su oni meni uplatili opet ostaje
|
||
mario86
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kada ti ne isplate prvi puta onda znaci da je piramida propala.
Gle kako je prošao jedan od najpoznatijih prevaranata u današnje vrijeme, trebao je isplatiti 7 milijardi dolara, a nije ih imao. http://www.jutarnji.hr/bernard-madoff--svi-su-znali-da-je-ulaganje-riskantno--sami-su-odlucili-/928699/ |
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa fora je ta da ja stalno dovlacim nove tako da se meni to ne može ne isplatiti , osim taj jedan puta ako propadne i opet sam u + ko zna koliko
|
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
I uz sav taj rizik za tvoje pare, dolazi i to da ce vjerovatno dosta ljudi zbog tebe izgubit pare, a i zapravo kršiš zakon, jer je to illegalno ( kako mario kaže)
|
||
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
zašto je to ilegalno i kako bi ljudi zbog mene mogli izgubiti pare ?
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zato što je to klasicni , dobro znani oblik prevare, pa zato je i ilegalno |
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ja ne varam nikoga, zaradjujem i one koje sam zvao zaradjuju
|
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
Šta ti misliš da je svijet bajka da svi dobivaju pare, a ta stranica ih dijeli i nema nikakve koristi???
|
||
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaci ja ukradem 2 auta, i prodam ih , i ja sam zaradio, zar ne? |
||
||
Aria
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@Zvonimir, o kolko se dobrom prijatelju radi? I jel je on u tome mjesec dana ili 6...12... više mjeseci da može reci kako te nitko nece zeznuti? Mislim da si jako jako naivan, stvarno možeš i meni uplatiti 300 kn a ja ti dam 50. |
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma lik je dobio odmah još jednog frenda koji je opet pozvao svog šogora i šogoricu i tako još jednog lika sa 2 refferala
|
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
I to kaj kažeš haahah , sigurno se i on zajebo pa sad žica ljude i laže da uplate "jer ce sigurno dobit",, Ugl sve se to svodi na prevaru i laž, u kojem 10% ljudi ima koristi, a ostalih 90 ne vidi centa, a vlasnik stranice trlja ruke jer su ljudi debili |
||
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |