Interval Timer |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Ožujak 2010 at 23:12 |
||
Jel zna neko gdje se može kupit onaj sat koji ima opciju intervalnog mjerenja vremena? ne treba mi nekaj skupo ili prekompleksno,najbolje bi bilo obican digitalni rucni sat ali da ima tu opciju..i da je što jeftiniji
|
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
eee upravo to mi treba,puno hvala..vec sam si pikirao ovaj rozi
A to je kao neki webshop zapravo? jer ne vidim nigdje da piše da imaju svoju trgovinu u zagrebu.. |
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To i mene zanima.
|
|||
kolja
Cita FAQ Joined: 05 Travanj 2010 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Najjednostavnije rijesenje je java aplikacija koja se instalira gotovo u bilo koj mobitel.
Download Edited by kolja |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam to prebacio u mobitel, ali nemogu instalirati.. krene preuzimanje i odmah kaze da radnja nije uspjela...
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koji tel imas? |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam uspjela instalirati i sve ok radi, ali je pretiho i zvuk se ne da podesiti i izabrati neki drugi.
Inace, super stvar! I odlicna ideja! Sad samo treba pronaci neki koji da da se izabere naš neki bip jer njihov je pretih. U teretani nema šanse da to cujem od muzike. |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja si planiram uzeti pulsmetar...koji ima i interval timer...još mi z to i mjeri puls...;) Imam na poslu sigma onyx pro...i prezadovoljna sam...uzeti cu ga i sebi... ;)
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sony Ericsson w9š0i Edited by davor23 |
|||
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jesi sa kompa prebacivao ili si skidao preko moba? |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Preko kompa sam ubacio na mobitel, i onda da preuzme, i nemoze..
|
|||
|
|||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
||
jesi ubacivao .jar ili .jad file? |
|||
|
|||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Baš dobro . Definitivno cu si probati instalirati to na svoj mobitel... Jel radi samo na određenim telefonima ili na svima?
|
|||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
||
Trebalo bi radit na svim telefonima koji podrzavaju java aplikacije. Ja sam instalirao na 3 razlicita do sada, i radi bez greske na svima. |
|||
|
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |