Iphone 4 |
Post Reply |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Srpanj 2011 at 13:39 |
Poklanjam bon sa 500 Kn-a popusta na Iphone 4 kod ugovaranja novog ugovora na neku od Vip tarifa.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
A jbt kolko onda izađe, 6.5 milja?
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam, treba pogledat na vipnetovim stranicama ili pitat koliko košta uz koju tarifu.
Uz najskuplju tarifu mislim da je 9 kuna, a najpovoljnjiju uz koju valjda daju taj telefon oko 2000 mislim. Stvarno neznam i ne zanima me previše, al kao djelatnik Vipneta sam dobio te kupone sa 500 kuna manje na cijenu za Iphone i poklanjam ih , a sad kolka je cijena određuje koju tarifu uzmeš. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
U VIP-u su puno jeftiniji nego u t-mobile.. moj brat je meni uzeo cetvorku, mjesecno 300kn 2 godine rata, pretplata jos 200kn mjesecno, i skinulo š5 000 + bodova.. koma :SS
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da je skup, je, to sigurno, al je odlicna stvar, barem meni :)
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hoce biti bonova i za 5-icu kad dode?
Edited by - Darac - |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Nemam pojma :) ak nam daju u firmi
|
|
stipe-v
Cita FAQ Joined: 21 Rujan 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Phoenix imaš li još tih bonova?
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Imam.......ak mislis nekaj kombinirat slobodno se javi na pm |
|
Karlovac047
Cita FAQ Joined: 09 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dali ih imas jos koji, hitno mi treba ? javi mi se u pm Karlovac047
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |