šipke |
Post Reply ![]() |
Author | |
lacko_gym ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 21 Travanj 2010 at 17:32 |
Kupujem si šipku za utege i zanima me koju duljinu da si uzmem? šta da mi bude mjerilo?
|
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovisi za što ti treba.
Moja preporuka-uzmi što dužu..npr 2 m. |
|
![]() |
|
lacko_gym ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
pa za klasicne vježbe, prsa, cucnjevi, leđa...
brijem da mi je to preveliko :/, |
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Ma nije, vjeruj mi. Ja sam pokusao DL i SQ radit s kratkom šipkom cca š60-š70 cm...imao sam osjecaj kao da se igram ...jednostavno nije to to. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
što šira šipka, širi spektar vježbi
![]() |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |