Irene - energicno i zdravo! |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gledaj da jedeš sat-sat i pol prije treninga. Poslije treninga svakako slijedi obrok, i to p + uh |
|
irene.cari
Cita FAQ Joined: 03 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
.
Edited by irene.cari |
|
irene.cari
Post Options
Thanks(0)
|
.
Edited by irene.cari |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
DAAAA, možeš što se tice pomoci oko kombiniranja obroka.. 35 grama proteina gdje? u jednom obroku? tijekom cjelog dana? |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
irene.cari
Post Options
Thanks(0)
|
.
Edited by irene.cari |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uh namjerno ne jedeš? |
|
irene.cari
Post Options
Thanks(0)
|
.
Edited by irene.cari |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uh namjerno ne jedeš?[/QUOTE]
Povrce i nema toliko UH, zapravo na kolicinu koju si pojela jako malo, ja povrce i ne racunam....tak da ispada da dnevno ako ukljuciš tu bananu i svo zivo moguce povrce koje si pojela tesko prebaciš 50 grama.... mislio sam na slozene uh, zobene, rizu itd..... Mislim mozes ovak al ne u nedogled, jednom u 7 ili š0 dana napravi neko punjenje Uh....... nemam nis protiv drzanja nisko UH ako ces to konstantno radit kroz duzi period, al onda bi recimo isao do š00g uh. S tim da bi kompleksne UH ubacio u obrok nakon treninga pod obavezno, a ne obrok proteina i masti. Inace ok izgleda to Edited by The Phoenix |
|
irene.cari
Post Options
Thanks(0)
|
.
Edited by irene.cari |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast na disciplini nastavi tak dalje i to je
to.... |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo ženo, samo tako
i ne grizi se zbog one jabuke navecer..bolje to, nego cokolada, il nešto drugo. skidam kapu! |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo, bravo, bravoooooo
Samo tako nastavi!! Joooj ja sam bas nekako ponosna na sve koji iz korjena promijene svoje navike!!! |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo tako dalje
|
|
irene.cari
Post Options
Thanks(0)
|
.
Edited by irene.cari |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
dogodi se i muskom rodu! No, nedaj se deprimirat.. danas je tako..i proci ce i ovaj dan a sutra u nove pobjede. Mene kad nije volja.. kazem si : "ajde..ako nije danas nece te ni sutra biti.." i grizem jezik i idem dalje.. stoga.. nedaj se |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
tribaš napisat knjigu mudrosti, tj nekakvu motivacijsku knjigu ova recenica ne da mi se sviđa, nego cu je nalipit sebi na celo |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |