Širina hvata |
Post Reply |
Author | |
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Svibanj 2014 at 23:04 |
Ova tema vjerovatno postoji ali nemogu je nac.
Kolika bi trebala bit sirina hvata na benchu,zgibovima,potisku iza glave,tako te vježbe sa šipkom? Hvala :) |
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima koga? Haha :)
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ovisi koji misic zelis pogoditi...
Ako radis bench, sto sire drzis ruke vise pogađa prsa. |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Istina ali ne bih preporučio što širi hvat zbog ramena... Kod dvoručnog mislim..uzmi nešto više šire od ramena..ili najbolje kako ti paše...kako možeš najviše dići...Bučice su ti sasvim dovoljne..i najbolja opcija za prsa jer imaš masu kombinacija i kuteva za gađanje kakvo poželiš...
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
dekipkc20
Cita FAQ Joined: 31 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 67 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma uhvati di je tebi najbolji osjecaj pusti sto netko kaze usko siroko tamo di se najbolje osjecas rokaj
|
|
pomalo_stari
Cita FAQ Joined: 04 Sijecanj 2014 Location: Croatia Status: Offline Points: 65 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ka šta je već rambo reka ovisi sve koje mišiće oćeš više pogodit, kod benča ako ides na prsa onda nešto siri hvat, otprilike da ti bude u širini ramena, a ako ćeš triceps onda uski hvat...da se nadovežen i na metastazino osin šta lakše pogađaš bučicama jer su prilagodljivije, rade ti obe strane tijela isto, a kod šipke uvik postoji mogućnost ako ti je jedna ruka jača da više radi od druge
|
|
?Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.?
|
|
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
Na benchu drzim toliko siroko da kad sipku spustim blizu prsa podlaktice zu mi pod pravim kutom.
A za militari press isto,kad mi sipka dode u razini usiju podlaktice su mi pod pravim kutem. Jel to ok? Hvala :) |
|
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
I zanima me i za zgibove,koliko bi trebalo ic siroko? :)
|
|
dekipkc20
Cita FAQ Joined: 31 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 67 |
Post Options
Thanks(0)
|
domo malo sire od ramena radi s palcem gore nadhvat bolje gada leda nego kad je palac oko sipke :)
|
|
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
Dekipkc HVALA :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |