Irššš;n Gym - narucite |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
frbi
Cita FAQ Joined: 09 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Danas sam odradio prvi trening s Iron gymom sve pohvale
dobra spravica normalno ovo je prvenstveno pull up bar,moze poslužit za sklekove al za dipsove nije |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
I Zuzana ga koristi!
http://www.bodyrock.tv/20š0/03/šš/full-body-assault-workout/ |
|
NOpain-NOglory
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
mene zanima dal prodajete iron gym extreme?
|
|
You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit.It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward.
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi isto narucio samo me zanima do koje sirine vrata je namjenjen i dal bi drzo š00kilasa
|
|
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
|
|
Johnny_23
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
imas u kauflandu istu stvar za 99 kn
|
|
Teica25
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super je to stvar, al zaš je 60% skuplja neg vani :S
|
|
Shadowfax
Cita FAQ Joined: 21 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
A koliko vremena treba tom cudu da dođe u moje šape? Uplatio sam prije tjedan dana i još ni traga poštaru..
|
|
Shadowfax
Cita FAQ Joined: 21 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stigla spravica! Izdržava mojih š07 iii u potpunosti sam zadovoljan! Ma!
|
|
Molder
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav ima li ko voljan da proda iron gym,jer ne salju u
BiH,nazalost???? |
|
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da li sme da se koristi iron gym kod pregradnih
zidova(gipsanih), koji su dosta tanji od standardnih. |
|
Molder
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel se vama desilo da ste dobili manje sarafe???
Edited by Molder |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aj bar to nije problem, odeš do Merkura il Bauhausa i kupiš vece |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
rikkis
Cita FAQ Joined: 27 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel to jos ima u Kauflanda i na kojem odjelu?
Mislim za Split |
|
:) ...ja sam noćna ptica zora mi je drugarica... :)
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas ovdje: Iron gym u web shopu
|
|
Zagi.
Cita FAQ Joined: 23 Rujan 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedno pitanje...uzeo bih ga al me zanima...kako to tocno funkcionira?
Pogledao sam filmic al se ne vidi najbolje...mislim...jel se to zakaci za vrh vratiju? Ili? Ako ima netko volje da objasni... :) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, zakaci se na gornji rub odnosno štok. Masa tijela ne opterecuje u potpunosti taj gornji dio vec i ostale dijelove štoka (okomite na tlo) tako da se ne moraš bojati da ceš uništiti gornji dio. Ako si pogledao video, trebalo bi ti biti sve jasno. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |