Irššš;n Gym - narucite |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Zagi.
Cita FAQ Joined: 23 Rujan 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedino mi se cini da nemam gdi to gore zakacit...ili se varam?
Jer sa gornje strane vratiju je "lajsna" i ne kuzim...jer ako zakacim na lasnu...lajsna ce se iscupat sigurno...a ako maknem lasnu...onda su mi vrata u ravnini sa zidom...i onda nemam za kaj zakaciti to gore... Edited by Zagi. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moraš imati štok, ne samo lajsnu. Ako imaš kako kažeš, onda nisam siguran da su tvoja vrata idealna za Iron Gym. Trebao bi imati štok odnosno vrata ti ne bi smjela biti u ravnini sa zidom da bi mogao pravilno "instalirati" Iron Gym. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zagi.
Post Options
Thanks(0)
|
A ne vjerujem...napokon to nadem...da ne moram usred vjezbi ic van(jer imam vani na terasi napravljeno) i sad me vrata j... znaci nista od toga...vrata su mi u ravnini sa zidom i sa unutarnje i sa vanjske strane...u pm.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trebao bi imati bar malo izbocenje odnosno štok bi ti trebao biti "van zida". |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zagi.
Post Options
Thanks(0)
|
Jedino...jel moguce maknut lajsnu i zabit(ili jos bolje zasrafat) neku drvenu letvu u taj dio gdi mi je gornja lasna pa da sa tim dobijem izbocenje?!
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ista stvar je i kod mene.. |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |