istezanje |
Post Reply ![]() |
Author | ||
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 27 Travanj 2008 at 17:58 |
|
da li je istezanje bitno, koliko i iz kojih razloga? treba li se istezati i poslije pilatesa ili samo poslije bodybuildinga? btw - ja ga preskacem stalno... |
||
![]() |
||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
marrtin ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 24 |
|
Evo ovdje vam sve o tome pise, pa si proucite malo...;) http://www.plivazdravlje.hr/?section=arhiva&acat=f&c at=f&id=š46&show=š http://www.fitness-trening.com/istezanje.htm i naravno na ovoj stranici na kojoj imate gotovo sve odgovore, a koju nitko ocito ne cita.... - https://www.fitness.com.hr/savjeti/treniranje/Istezanje.aspx
|
||
![]() |
||
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
|
thanx
![]() |
||
![]() |
||
ShapeUp ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
|
nije dobro ne istegnut se..istezanje,je vrlo bitno prije vjezbi tako da pripremis tijelo i misice odnosno zagrijes za ono sto slijedi..zato dr prije pocetka vjezbanja lagano istezanje da ne dodje do ozljede
|
||
![]() |
||
hrvoje_cepin ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 31 |
|
Razmisli sto prvo napravis kad se probudis?
|
||
hrvoje_cepin-osijek
|
||
![]() |
||
Hammerstrength ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
|
Odem na wc. I? Kakve to veze ima s temom? |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
Ja ga NIKAD ne preskacem!
Jedan od razloga je i taj da koliko god da mi je trening naporan, nikad ne dobijem upalu misica. Zapravo, pocela sam se doooobro istezati nakon sto sam MORALA, zbog koljena, tako da bar jednom tjedno imam poslije treninga istezanje i po 45 min. |
||
![]() |
||
marinzgr ![]() Cita FAQ ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 20 |
|
hrvoje_cepin unecno:
Razmisli sto prvo napravis kad se probudis? Odem na wc. I? Kakve to veze ima s temom? siguran si da se prvo neistegneš?? ![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Bar tema nije stara preko god dana |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
MOLIM SVE DA OBRATE POZORNOST NA CITIRANI POST istezanje nije dobro prije svih vrsti vježbi jer suprotno napisanome, hladi mišice a ne grije ih! znaci mišice zagrijavati pokretom a ne istezati ih! isto tako intenzivno istezanje stvara mikrotraume na mišicima koje se intenzivnim trengom (pogotovo snage) mogu smao povecati, što nam nije nikako cilj! istezanje prije treninga je dobro smao za određenje sportove, nikako za sve vrste treninga |
||
![]() |
||
hrc007 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
|
Nikad se ne istežem, znam da bih trebao, a ako sutradan nemam upalu mišica onda znam da nisam dovoljno jako radio, obožavam upale mišica:-)
|
||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
||
![]() |
||
tare ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
|
Mislim da ih i ne hladi, vec cisto misic dozivljava isometricku kontrakciju, znaci pripremaju se vlakna na napor, prakticno se "podmazuju"... |
||
![]() |
||
ivanica* ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 01 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 6 |
|
Pre treninga obavezno zagrevanje misica, moze da se
kombinuje sa istezanjem, a posle treninga istezanje...Jako je bitno ako ne zelite da se sutra probudite ukoceni ![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Možda želimo ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |