citate li knjige? |
Post Reply | Page <12345 7> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gymka se bacila u opaki biznis.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne, a vi sebe?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nikad na reci nikad |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super su mi ova vaša podj...... Hihihi!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stigla knjiga, hvala ti još jednom Zoki
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
si procitala? ceš i ti sutra ujutro trening ili se vidimo u šš? ;)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok. Nema frke. Drago mi je da je stigla.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uvijek nešto citam. Baš sam pravi knjiški moljac.
Kako rastem, tako prelazim i na malo ozbiljnije knjige. Trenutno dovršavam Otok (Victoria Hislop), a onda planiram posuditi Samocu primarnih brojeva (Paolo Giordano). |
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nedavno sam procitala Samocu primarnih brojeva i mogu samo reci da je knjiga jako dobra. Giordano je napravio neke greške pišuci je, ali zaista je dobra. cak sam i plakala citajuci je...
Trenutno citam Ženu vremenskog putnika (Audrey Niffenegger). Film je sniljen po toj knjizi, njega nisam gledala. A knjiga je zasad super. |
|
(Gabrielle Roth) ~ |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
nego |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Breathless
Post Options
Thanks(0)
|
Kad završim Ženu vremenskog putnika, bacam se na Sjecanja jedne gejše koja je svojedobno bila veoma popularna.
|
|
(Gabrielle Roth) ~ |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam bas neki ljubitelj knjiga, pa citam samo ono sto mi je
obavezno (lektre) |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
zaniljivo, ja sma uvjek citao puno, samo nisu bile lektire
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
također, imam sad zlocin i kaznu za lektiru a ja razmišljam o tome da si posudim Guytona i napokon ga pocnem citat |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj, cuo sam za taj zlocin kazu da ima oko 500-600
str. i da je uzasno dosadno i tesko btw. mi cemo ga isto imat u 3. razredu |
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Yea, 550 str., nije mi bad zbog toga, nego mi se neda to sad citat, a i ne volim knjige tog tipa. Kad bolje pogledam, volim samo knjige vezane uz BB i slicnu tematiku
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | Page <12345 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |