citate li knjige? |
Post Reply | Page <1 4567> |
Author | |||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
likewise, od tog žanra...nadam se da je serija jednako dobra, ili bar približno
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Za sad je super, dobra je stvar što je Martin sve nadgledao i imao velikog udjela u seriji pa ce vjerno prenjeti knjigu a i HBO se dosad pokazao dosta dobrim u izradi serija, sve u svemu prve 2 epizode nisu razocarale, dapace :)
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
realna
Cita FAQ Joined: 17 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
thnx za preporuku, skinuto u pdf-u....krecem!
|
|||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
citam.trenutno zavrsavam citat smojin libar ,a potom se bacam na zapocetu knjigu c++
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Edited by Iluvatar |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
Edited by Iluvatar |
|||
Rakija correcting people
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
neznam o cemu pricaš
i? nisi odgovorila |
|||
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
a evo sad uz c++ sam nasla neku preludu knjigu na netu za citat i nit je mogu prestat citat nit se mogu prestat smijat dok je citam .knjiga je prezakon
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
baš si berlava |
|||
|||
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moram priznati da knjige ne citam,nego doslovno jedem..naravno,kad imam vremena...ne mogu ici kraj neke knjižare ili sl da ne kupim barem jednu...evo baš prošli tjedan sam išla u KOnzum po neke sireve,a donijela doma š0 knjiga,bile su za š9,90 kn..muž me samo gledao,mislio da su sirevi u vreci
Inace preporucujem svima koji vole medicinske krimice kao npr Robin Cook-njegova Koma je predobra, slicno piše Tess Gerittsen.. prva liga,ja ih procitam u 2-3 noci,iako su po 400 str. |
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
a da je samo procitaš nebi se sta smijat i nemos je prestat citat.zbog ove knjige sam sinoc u 6 ujutro išla lec http://www.elektronickeknjige.com/roklicer_robert/kako_se_ub iti/index_page_000.htm evo ti link pa ono procitaj. |
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
procitala miljun clanaka i literature o komunikaciji,judskom ponašanju,poslovnoj komunikaciji,manipulaciji....
i daje nisam došla do logicnog objašnjenja. |
|||
Mariya
Cita FAQ Joined: 05 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
David Nicholls - Jedan dan
Kupila sam je prije nekoliko mjeseci i dosad mi je bila na polici pa sam joj odlucila dati šansu. Stvarno mi se sviđa, zanimljivo pisana s dozom dobrog humora. Mada je još nisam procitala do kraja, preporuka! Mislim da cu nakon nje poceti citati knjige po kojima je snimljena serija True Blood. :) |
|||
Jedini dio svemira koji moľemo promijeniti smo mi sami.
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
upravo završio "Grad lopova" i stvarno mi je bila super. tolko da mi je sad žao što sam je vec procitao
ove knjige po 20 kn su super, stalno nešt donosim doma |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
Nhunter
Cita FAQ Joined: 07 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Cekam da mi netko nabavi Ples zmajeva, do tada se se ponovo bacam na Americke bogove, Artemis Fowla, Terry Pracheta, Asprina (Još jedan krasan Mit, Mit i korupcija, Mitne intervencije...) i Amberske kronike š. petoknjizje
btw Igra prestolja je samo š. knjiga serijala Pjesma vatre i leda Edited by Nhunter |
|||
Post Reply | Page <1 4567> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |