citate li knjige? |
Post Reply | Page <1 567 |
Author | |
zia
Cita FAQ Joined: 04 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 77 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo citam the beliving brain od michcl shermer-a.
|
|
People like to call us debunkers, wich is a negative term, but let's face it, there is a lot bunk out there. -Michael Shermer
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Danas vidjeh da je izdan novi nastavak "pjesme vatre i leda" preveden na hrvatski :)
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
good to know
|
|
Nhunter
Cita FAQ Joined: 07 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni tak svejedno engleski ili hrvatski glavno da je procitam XD
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno, samo sam se iznenadio što su je vec preveli, vjerovatno zbog popularnosti tv serije, ali svejedno su brzi :P
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
Nhunter
Post Options
Thanks(0)
|
ne nuzno, serijal je bio brutalno popularan i prije serije...npr frend je prve 3 knjige procitao jedno š0-š5 puta....lik je cak skuzio ko je majka od Jon-a Snow-a *spoiler alert* nije ona za koja se hitila s a dvorca *spoiler alert*
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
ma znam, citao sam ih ja više puta, prvi put dok još nije bilo ni trece ali svejedno mislim da ju je serija dosta popularizirala, no naravno, nebi serije bilo da nije serijal bio popularan, a za spoilanje ceš dobiti ban |
|
|
Nhunter
Post Options
Thanks(0)
|
haha pa stavio sam *spoiler alert* napomenu :P ali sta je 4. dosadna...umro sam dok nije postala zanimljiva malo pred kraj
|
|
Post Reply | Page <1 567 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |