It's me again... |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | ||
Bleach_Noririn
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2011 Location: Zagreb/Zadar Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cynicism is hot! pogotovo cinicni komentar koji sa strane ima zikin avatar no, mislim da cinizam nije nužno loš, ljudi bolje pamte neugodne momente (npr. nastale radi cinizma), tako da možda nešto prije i nauce i zapamte. neznam, samo moje mišljenje. zika prema meni možeš biti cinicna kad god poželiš skviki sretno s vracanjem na željeno, ima nas dosta s slicnim problemima |
||
oni puše ekstazu.
|
||
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sve ima svoje mjesto i vrijeme...a mislim da ovaj forum nije ni mjesto ni vrijeme za ironiju i cinizam, pogotovo kad se radi o fit curi koja može i zna pomoci svima ostalima....
Ne smatram to neugodnim momentima ni necim od cega ce netko nešto prije nauciti...brkaš pojmove cinizam i kritika. |
||
Bleach_Noririn
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2011 Location: Zagreb/Zadar Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ne brkam cinizam i kritiku, nažalost sam se o cinizmu prenaslušao na filozofiji, samo sam htio reci da cinizam kod mene nužno izaziva neugodne osjecaje, radi kojih bolje pamtim situacije u kojima se isti dogodio. i trudim se da se takva situacija ne dogodi ponovo. stoga ne smatram cinizam nužno nereproduktivnim. no možda sam to samo ja, 100 ljudi 100 cudi
|
||
oni puše ekstazu.
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja cu se držati van prepirki i unutar teme Skviki, ovako gledajuci po kolicinama i to ne vidim da je problem u premalo hrane u obroku. Ono što biš mogla promijenit, i trebala je - medjuobrok jer ti 1 jabuka ocito nije dovoljna - evo, recimo jogurt bi ti bio bolji izbor. Ili posni sa nekom vockicom. Bar da imaš nešto od izvora proteina jer ce te zasititi, a i nahraniti miške Inace, povrce trpaj u rucak i veceru obavezno i to ne par listica salate ili tome slicno vec stvarno pojedi jednu dobro porciju povrca! Sigurno ceš se brže i bolje zasititi. Ono što ja volim su brokulice, špinat, poriluk, tikvice....pokušaj ove namirnice i svo ostalo zeleno lisnato povrce ugurati u što više obroka tokom dana! Ako budeš gladna poslije vecere, slobodno si prije spavanja pojedi nešto posnog sira, ne moraš gladovati. I nemoj gledati samo na kalorije, gledaj na to kako ta hrana koju jedeš utjece na tvoje hormone, primarno inzulin (kojeg u najvecoj mjeri poticu UH-i) i njemu suprotan glukagon (kojeg poticu proteini). Trudi se da inzulin držiš pod kontrolom i da svakim obrokom poticeš izlucivanje glukagona koji ce ti stabilizirati šecer u krvi (uravnoteženjem inzulinskog odgovora) na dulje vrijeme pa se neceš osjecati gladnom. Znaci, proteini u svakom obroku, uravnoteženi sa UH-ima, a da izvori UH-a budu pretežito povrce, nešto manje voca i umjereno škrobnih UH-a. Ja pretpostavljam da te je taj inzulin i udebljao i da ce njegovo smirivanje tokom dana uciniti svoje, bez gladovanja. Samo puno povrca, proteina, nešto zdravih masti i bit ce super btw. možda si gladna zbog nedostatka masti u prehrani.....maslinovo, orašasti, lanene, koristiš li što od toga? * pokušaj jogurt u dorucku zamijeniti posnim sirom (150-200g) ili bar mixom jogurta i posnog i vidi da li ce to pomoci kod sitosti Edited by Gym_girl - 25 Svibanj 2012 at 12:18 |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije ono ni cinizam, ono je ipak neko podsmjehivanje bilo i neprimjereni komentari s visoka,,,,,kao "kak ste glupi" No necu se vise oko toga raspravljat, al nisam mogao ne primjetiti da ocito nisam jedini koji ju zivcira |
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala na odgovoru... od navedenih masti ne koristim ništa :( kad jedem posni onda stavim par žlica cvrstog jogurta i to mi je super ... zamjena za sir u vrhnje a finoo..još kad si dodam papriku ili mladi luk...mmmm sjetih se jedne stvari koja najviše šteti cijelom režimu a to je - pivo ja sam pivopija i vooolim piti pivo ... i to obicno svaki vikend ...eto ubi me to |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
... me again
malo sam promijenila nacin ishrane, a i vrucine mi ne daju da se prejedam cca 9.30 / 10.00 ujutro vec 2 tjedna jedem samo voce (jabuke ili nektarine) 12.00 popodne povrce kuhano s integralnom rižom ili posni sir sa sirovim povrcem (2 kriške dvopeka integralnog) ili pileca prsa + salata ili tuna + povrce cca 16 sati - nektarina ili jogurt oko 19 veceram isto neko kuhano povrce ili blitvu ili salatu nekakvu a navecer ako me šusne glad pojedem krišku lubenice hodam malo više + pijem vode (još uvijek nedovoljno ali super u odnosu na prije) vježbam slabo obzirom na paklene vrucine.... jel to okej? |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
nitko me ne doživljava ali nema veze
od pocetka teme do sad odoše 4 kile weeeee |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
daj nek ti zadnji obrok bude malo kasnije... 19h je prerano.. nek bude sat vremena prije spavanja, posni i neki orasasti plodovi... probaj za dorucak ubacit malo posnog ili jogurt malomasni uz voce... takodjer u medjuobroku.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
kaj se ne bi trebalo jesti zadnji obrok bar 3 sta prije spavanja? |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to su gluposti.. i npr nek spavas 8 sati, onda si 11h bez obroka... pol ure prije sna ubaci obrok u sebe i to je to..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
super...thx |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja jedem u 00,30-1h
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nikad nije kasno za odgovor Edited by Gym_girl - 10 Srpanj 2012 at 17:40 |
||
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
cca 9.30 / 10.00 ujutro vec 2 tjedna jedem samo voce (jabuke ili nektarine) - koliko tog voca?
komada 2 * loše jer nemaš nikakvog izvora proteina do 12h - samo voce nije obrok jer ne sadrži sve nutrijente, trebaju ti proteini u svakom obroku! Ako ceš vec voce ( s tim da pripaziš na banane, groždje, lubenice...) onda si skombiniraj 150-200g posnog sira s tim --- moj favorit -- 200g posnog + borovnice ne volim sir s vocem 12.00 popodne povrce kuhano s integralnom rižom ili posni sir sa sirovim povrcem (2 kriške dvopeka integralnog) ili pileca prsa + salata ili tuna + povrce - ne samo povrce i riža - uravnoteži sa proteinima - opet - pa onda cu previše jesti opet i ništa se nece skidati :( cca 16 sati - nektarina ili jogurt - ili ili, nije isto - ne kužim ovo? oko 19 veceram isto neko kuhano povrce ili blitvu ili salatu nekakvu - proteini? - :(( a navecer ako me šusne glad pojedem krišku lubenice - no way! - zakaj ovo ne može? fino me osvježi, zasiti a ima ful malo kalorija hodam malo više + pijem vode (još uvijek nedovoljno ali super u odnosu na prije) vježbam slabo obzirom na paklene vrucine.... - nemojte mi s ovim izgovorima, ok? - ma kaj ti je? nemrem se mrdnut kad dodjem s posla nakon kaj sam hopsala na +50 stupnjeva po javnom prijevozu...dodje mi da legnem u sarkofag i riknem jedva dišem a kamoli što drugo :( |
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
za lubenicu kažu da ima jako puno šecera i ogroman GI.. i ja ju obožavam..i mogla bi samo lubenicu jesti cijeli dan
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |