It's not too late! :) |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | |||
felicity
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo postala sam i slike. Sad je sve tu. Manje vise...
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala, Buci @Felicity - bilo bi mi draže kad bi iz sveg ovoga izvukla ono dobro da ti pomogne unaprijediti situaciju u kojoj jesi, a ne se uvrijediti, onda nemoj tražiti savjete! |
|||
LiveStrong
|
|||
felicity
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne vrijedjam se. Medjutim ne prihvacas da netko moze
znati i razumijeti stvari a da ih ne primjenjuje...? a problem je pokretanja. Ne odustajanja kad nema pomaka... Ako sam se tu prijavila prvi put treba me zatrpati svim mogucim linkovima? Jer bit ce nemam pojma ni o cemu...? Linkovi se ticu opcih pitanja i opcih problema, njih sam citala i dok nisam prijavljena na trasformaciju bila..i to dulje vrijeme. Svi smo mi pojedinacni slucajevi. Dosla sam savjete traziti.. Mislila sam da ce iskusniji od mene na osnovu mojih mjera, treninga, kilaza, prehrane..mi pomoci zakljuciti sto da mijenjam. Eto u tom je stvar. Ne razumijemo se bas najbolje.. Za bademe mi je ekstra savjet. Uopce nisam isla s tim da ih ne bi trebala uzimati poslije treninga. Jednostavno, isla sam za tim da bi trebala unijeti nesto masnoca, a tu mi ih bilo najzgodije utrpati... |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nebi se mješao da nismo na forumu i da uzivo vidim chick fight (u blatu) btw, jedna ideja koju bi mogli realizirati na jarunu Ili pridbiljezi to u program.
Dakle Felicity.......vjerujem da si puno citala, nitko ne kaze da nisi, ljudi obicno dolaze ovdje bez ikakvih ili jako slabog predznanja a ti zapravo nicim nisi pokazala da se razlikujes od njih, prije svega izjavom da radis vec 2 god. anemas pomaka.....recimo primjer badema u PWM je osnova osnove , tak ak to nisi znala pitanje je sto si procitala i gdje....... Tak da ja Zikine linkove vidim kao pomoc (nisam ih otvarao) , no bili su dobronamjerni, tim više kaj je sama utrošila vrijeme da ih nađe i linka......... Druga stvar, osobno sve kaj sam procitao puno puta procitam opet, uvijek našem nešto što sam previdio, zaboravio ili tek sada shvacam u potpunosti ili tek sada nakon nekih spoznaja mogu subinski shvatit i implementirat, tak da nije loše procitat sve opet, i opet i opet, svaki put mozemo nauciti iz istog teksta nekaj novo ponekad....... I još nekaj, ako sve znaš zapravo a samo ne primjenjuš to kak veliš i to je tvoj problem onda ti nitko tu nemre pomoci jer to je nešto što sama moraš riješiti i odluciti, želiš li nešto napraviti ili te ovo zadovoljava. A sad se nastavite prepirat..... Edited by The Phoenix |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Polako.. Felicity je tek dosla..svima nam je trebalo ispocetka da se uhodamo i priviknemo pa stoga WELCOME FELICITY. Zika je odgovorila dobronamjerno i svaka joj cast na tome. Bit ce pomaka, sigurna sam.. svakoga dana na bolje jer si ocito spremna promijeniti sve sto si dosad cinila krivo! so go ahead! Malim koracima do velikog cilja! I neodustaj! |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro, ok, razumiješ sve, znaš sve, onda ja ne razumijem kako možeš imati onaj jelovnik?!
Dobro, popravim ti onda sutra to, nemam sad vremena, ugl.probaj onda sutra ujutro za pocetak imati dorucak UH+P, recimo jaja, ispeci si 5 bjelanjaka+2žutanjka, možeš i neko voce i raženi kruh si uz to pojedi! Ako nemaš, najbolje su zobene, ne musli jer je to šecer u biti! U mlijeko onda slobodno stavi cimeta, on je dobar za topljenje masti, pojedi neko voce i ko izvor proteina bilo bi ti najjednostavnije nabaviti whey, ali možeš i bjelanjaka 4-5 ispeci i pojesti sa zobenim! Inace bjelanjak ima do 3,5g proteina, a racunaj da imaš do 30grama, recimo da jedeš š,5g na kilogram težine u danu, možeš i do 2g proteina, ako radiš definiciju, pij puno vode samo! |
|||
LiveStrong
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zika je postala zaista prava trenerica i motivatorica!
Felicity, samo ustraj, prati savjete i moraju se vidjeti pomaci. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja nemam pojma za bademe u pmw p.s zika koliko ja znam jaja imaju oko 3 - 5 g proteina, naravno ovisi od velicine samog jajeta, u smislu L jaja bi trebala imati bliže 5 grama p.s što to sa cimetom za fat loss, ja znam da poboljšava IS.. gdje si citala to za fat loss, I wanna learn |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne prcaj Nisma msilio na bademe direktno, zapravo sma msilio na masti (bademe automatski gledam ko mast) da se bas u PWM nebi trebale uzimat. |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
aha, to, ma fakat sma mislio kao da govorite da masti idu u pwm, pa ono ostao WTF |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
jer si ko novinar i vadis sam dijelove Zato mamic i ispada uvijk los Bila je rasprava da bademi nejdeu u pwm, pa sam rekao da kak neko moze rec da je sve procitao i zna a najjendostavniju info o mastima da nejdu u pwm nezna |
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jajceka, pa nema bjelanjak više od 4g proteina, kaj ima?!?! Kakva danas dobivamo, sve sumnjam u išta To za cimet, ma ja sam se otopila od cimeta Pa regulira šecer u krvi, probava, sve to zajedno lijepo utjece tj.pomaže mršavljenju, ne znam kaj sad hoceš da ti kažem , al ajde, ispravi me u izražavanju, znam da ti to voliš Edited by zika |
|||
LiveStrong
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
našao kao da L jaja imaju 4,7 u prosjeku p.s necu te ispravljati |
|||
|||
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zika super post odlicni linkovi, pogotovo oni za
vježbe Da cimet tako djeluje nisam imala pojma, a obožavam njegov miris. Od sad ce postati nezaobilazni zacin skoro u svakom jelu. Dobro došla felicity! |
|||
Shut up and run! :)
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja si ga definitivno idem kupiti danas njami njami jedva cekam da ga probam sa zobenim, ili s obicnim jogurtom...joj kako mi neke stvari prije ne padnu na pamet al dobro nikad nije kasno. Budem ga predložila i prijateljici koja ima podosta problema sa šecerom u krvi. |
|||
Shut up and run! :)
|
|||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |