It's not too late! :) |
Post Reply | Page <12345> |
Author | |||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ono sto mogu rec je da je preporucljiv zbog snizavanja inzulina u krvi, al ne cini cuda i ako ti prijateljica ima problema sa secerom onda joj svakako daj uputu da pripazi na prehranu, da se redovito hrani, da nastoji raspoznati namirnice po GI i da uzima dovoljno tekucine. Naravno i da uzme cimet jer moze samo pomoc! Ja cimet stavljam ujutro u zobene, ponekad u salicu sojina mlijeka..redovito u posni.. pogotovo ako posnom dodam agavin sirup..fin mi je.. jedno vrijeme sam pretjerivala sad po gustu uzmem kako mi pase.. |
|||||
felicity
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Cimet mi je extra! U svemu! A pogotovo u kuhanom vinu.... A zika jaja ujutro u mom slcaju nece ici, zeludac mi ne bi to njabolje podnio... Druga verzija dorucka mi je super, to bez whey-a manje vise i konzumiram... Samo cu morati nabaviti whey izgleda jer ce tih proteinceka faliti.... hmmmm. Mislila sam da ce moci bez suplemenata. Al nije frka. Nabavim i to. Onda bi imala i bolji PWM... a BMR mi je š54š, sjedecim poslom aktivnog sjedenja min 6sat, po ovim tablicam aato je oko š200-š300 Kcal, ako je dan od treninga izracunala sma da je to u prosjeku jos cca 500 Kcal.
A raspored mi je bio sugav. Dorucak: 6:30 mijesane zitarice s 5-6 badema i zlicom brusnica. Rucak: šš:00 przeni pileci filet, pola salice kuhane rize, 4-5 gomoljcica brokule, salata svjezi kupus Vecera: š7:00 pola pileceg fileta, salica tjestenine, velika zlica svjezeg sira, salata kisela crvena paprika, 2 polovice Trening pa --> PWM: 3 dcl kefira + 2 zlice grozdjica Kako sam zbrojila to je cca š300-š400 Kcal. To bi mi bio deficit,hm? |
|||||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
zdravo felicity!
slažem se da je cimet u kuhanom vinu super! vec dugo nisam pila... a što se tice jaja ujutro, cesto ih jedem, međutim jaja su mi ipak najbolja navecer. |
|||||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
|||||
felicity
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ma meni tesko sjednu opcenito. Malo mi je zeznuz zeludac. Odnosno zuc mi podivlja... Pogotovo ako su przena. Srednje kuhana mogu i volim. A to i doruckujem, izbacim koji zumanjak...ali uglavnom vikendom kada se dignem nesto kasnije pa je dorucak oko š0, ali u 6 ih stvarno ne mogu. Mix zitarica mi vise odgovara nekako.
|
|||||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
da, vjerujem da ih u 6 ne možeš...niti ja ih ne bih mogla. kad ustajem tako rano popijem samo kavu koja me dosta dugo drži sitom, a tek kasnije jogurt ili neko voce. prošle godine sam jedno pola godine jela samo voce ujutro, međutim, s vremenom sam ih se zasitila i nisam ih više mogla ni pogledati. pouka iz svega toga - nikad samo voce ujutro.
|
|||||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
|||||
felicity
Post Options
Thanks(0)
|
||||
To sam prije radila. Prije nego sam zeznila pupu... U biti ja mislim da sam svoj zeludac i zeznila vocem ujutro nataste... Kiwi ili mandarina... Od tada kiselina i zuc stvaraju problem. I od tada sam sama na sebi naucila uvijek doruckovati Cim se dignem, pa taman kasiku zitarica... Da mi zeludac ima sta raditi. i to mi bas pase. S tim sam i probavu regulirala, koja je prije svega toga bila katastrofa. Svako prijestupne godine. Sad sam s ovim principom sto se svega toga tice, bas ok. Jos ako ustanem na vrijeme i poslije pahuljica stignem popiti svjezi sok od narance. Nema greske.
|
|||||
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ubiti sve one glupe dijete koje ti savjetuju da jedeš voce na prazan želudac su za k**** s oproštenjem. moš si samo zeznut želudac. |
|||||
Shut up and run! :)
|
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
zašto, kako? |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Pa vidiš da žena od tad ima problema s želucem. Ja ga isto cesto jedem rano ujutro i ništa mi nije, ali ako imaš malo osjetljivi želudac možeš ga zeznuti, pogotovo s kiwijem , malo je pre jak za na tašte. |
|||||
|
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ma nisam vidio.. pa ok... ne kiselo voce na prazan želudac, ali inace.. je super stvar voce ujutro |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||||
Lilith
Post Options
Thanks(0)
|
||||
voce ujutro nakon nekakvog dorucka je super, to stoji |
|||||
|
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ja kažem na prazan želudac a ti kažeš, poslje dorucka, to stoji Edited by Iluvatar |
|||||
|||||
Lilith
Post Options
Thanks(0)
|
||||
nesporazum... totalno si me zbunio |
|||||
|
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Znaci eto, ja kažem da je slatko voce ( ne kiselo) dobro ujutro na prazan želudac.. da ne bude zabune
|
|||||
|||||
Lilith
Post Options
Thanks(0)
|
||||
a to slatko voce bi bilo? Banana, jabuka? |
|||||
|
|||||
felicity
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Hej Lilith! npr. Banana u mom slucaju je podnosljiva. I super mi bude kad je nasjeckam sa zobenim onda imam pravu njamicu ispred sebe... aL to isto bude vikendom, kad imam vise vremena za kombinacije :)
|
|||||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |