It's not too late! :) |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
felicity
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
E... I pocla sma preksinoc sa split treningom. Radila sam prsa-bicepsi... 4xš0 sa tezinama bucice 8-š0 pound-a (cca 4-5 kg), a na spravama... bas ih nesto volim... sa 20 pounda (9 kg), i znate sta? A ma bas sam se fino upalila i takoo sam zadovoljna s treningom! Jedva cekam sljedeci prvi dan splita :), a veceras idem na noge i gluteus.
|
|
felicity
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prehlada od cetvrtka, cak sam isla na trening u petak, jer
mi je malo temp bila spala taj dan, ali onda sam od subote u krevetu... NE idem ni na posao. Jucer dr dijagnoza: pocetak bronhitisa, i klavocincek od šg Uzas. Edited by felicity |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
felicity
Post Options
Thanks(0)
|
Hihihihi.. super komentar! Bas cmoljim....
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
felicity
Post Options
Thanks(0)
|
Evo me nazad! :D Sinoc sam bila na treningu. Biceps prsa,
bole me i ramena danas i bas neka bole :D Nedostajao mi je ovaj osjecaj i pocela sma gubit elan, al sve se vratilo kad sam odradila svoje :D Bas nekako, sto vise radim to mi se vise ide... najlosiji period je kad sam sprijecena otici. I imam dodatni motiv za dotjerat se! Prije mi se sve udaju moram biti fit :D |
|
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima jedna cura u teretani sa istom motivacijom Ne zelim niti pomisliti sto ce biti kad dode red na vas
Go giiirl!!!!! |
|
felicity
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehhe Onda ce biti mnoooooogoooo rasplesanih banana
|
|
felicity
Post Options
Thanks(0)
|
E... I jucer sam kupila whey! :D
Citala sam tu na forumu da je pravo pocetnicki, al meni je bas nesto fensi :D Jako sam se bojala krenuti s tim, pa sam se na kraju odlucila na ovaj. Uzela sam Weiderov Gold Whey Protein, valjda nije los... Sad cu se i ja šejkat |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo naprijed |
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
Felicity, kad ce slikice? nove?
|
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
felicity
Post Options
Thanks(0)
|
A slikice... Proslo je mjesec dana od toga pola bila u
kranku, pa ne mislim da bi se nesto special vidilo na njima Al nadoci ce i to nadajmo se, zasad sam se izmjerila...Svugdje -š cm,osim bedara i prsa... hm, hm, hm... Bedra isto kao i prije, a prsa +2 cm (???) sta mi nije bas najjasnije, mislim ovo za prsa.. al dobro necu se sad buniti. A kilenca stoje tu gdje jesu Edited by felicity |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stavi slike, nema te što biti strah ili stid
|
|
felicity
Post Options
Thanks(0)
|
A nezz... Staha nema jer uopce nema razloga za razmatranje u ovom periodu, a stid mavo... Ma nije stid, neg nisam stigla, a cak sam se poslikala. Al svakako idem dalje s treninzima pa ce biti prilike za neke malo dojmljivije slikice Evo promjena u cm: š0.0š. ruke L30,D29 prsa 92 struk 76 bokovi š05 bedra L6š,D60 listovi L40,D39 tezina 72 š0.02. ruke L30,D30 prsa 94 struk 75 bokovi š04 bedra L6š,D60 listovi L39,D38 tezina 72 Edited by felicity |
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
Felicity - mozes li malo urediti ovaj post prije? malo je tezak za procitati?
I da, iz kojeg dijela BiH si? Ja sam iz Mostara pa pitam.... |
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |