New Posts New Posts RSS Feed - Izazov
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Izazov

Post Reply Post Reply
Author
InaNina View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote InaNina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Izazov
    Posted: 02 Srpanj 2010 at 21:31

...ni više ni manje, nego težak 30-tak kg :D

ludilo!!!

jedna dolje, tri gore i tako to, otprilike.

što se tice pravilne klope, vježbanja, zdravog života i sl. - znam sve! a prijmjenjujem, skoro ništa..

Informiram se stalno, citam puno, vježbala sam vjerojatno sve što se može vježbati, od pilatesa do plivanja, teretana, trcanja, trbušnog plesa i sl..

šta je je, dok sam vježbala, uvijek sam bila fit..

Opustila sam se zadnjih godina, i trudim se vratiti back on the track!!

Tako bih rado da se kod nas pojavi nešto tipa The biggest loser! Treba mi neki izazov, natjecanje i sl...

Vidim da se tu prica o nekom natjecanju, ali meni se ne da cekati do 9-tog mj... tada vec želim biti blizu svog cilja :)

Jel ima netko s kime bi se mogla "natjecati"? :D .. da imam neki izazov..

hahaha

joą smiąljam potpis..
Back to Top
InaNina View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote InaNina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2010 at 21:35

moram ovo nadopuniti :)

znaci, š76cm i 92kg (prije par minuta :D) a tako je bilo i jutro, i jucer.. mislim da je prije par dana bilo 9š, a sto posto sam sigurna da je prije jedno tjedan dana bilo 90 ..

a onda smo bili u Lidlu :D .. i došli doma sa cca š80kn manje na slatkiše.. 

i tak..

joą smiąljam potpis..
Back to Top
arminE View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote arminE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2010 at 21:43
eehh trazim i ja neko takmicenje naime imam š.66 i 70kg imam vishka š0 kila ako oces ja i ti da se takmicimo :Ddaj msn da se cujemo :D ili fb
nemogu oni biti pametni koliko mi mozemo biti glupi !!! :)
Back to Top
InaNina View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote InaNina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2010 at 21:52

al ti si muško, šta ne? :D

ne bi bilo pravedno između nas dvoje  .. a i morat ceš uci u minus kg ak ceš samnom

joą smiąljam potpis..
Back to Top
arminE View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote arminE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2010 at 21:58
pa nea veze ak sam musko ? hehe nemoram ici u minus mozemo se trkat ko prije š0 kg skine ???
Back to Top
InaNina View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote InaNina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2010 at 22:03

hehehe :D

ajde! kako mi ide u zadnje vrijeme, mogla bi ti odmah cestitati na pobjedi.. Baš ono brljavim.. krenem i onda me nešto omete.. obicno to bude neki stres ili sl.. pa puknem ...

Nova sam na ovom forumu, tak da cu ti nastaviti na ovom podforumu javljati kak napredujem.. ili ne napredujem :D

koji je tvoj plan?

joą smiąljam potpis..
Back to Top
arminE View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote arminE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2010 at 22:26
 imam fin plan sastavljen al nemogu da se nakanim kad da pocnem
sve govorim sutra sutra nista... i meni je problem  vidim slatkise i ja moram uzeti nemogu da ih gledam kako stoje xD
mislio sam za pocetak trcati tri puta sedmicno raditi trbusljake sklekove cucnjeve i prehranu srediti, i  iza 7 sati nista nesmijem jesti mozda po koju vocku jabuku ili nesto :D kad jedno 2 sedmice odradim tako onda povecajem trening 5 puta sedmicno trcanje npr pon-utorak trcim srijeda odmaram cetvrtak-petak trcim subota odmaram i nedjelja trcanje :D
Back to Top
The Phoenix View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Srpanj 2010 at 00:23
  Samo da vam velim da bu Ina lakse skinula svojih š0 nego ti svojih, kaj imas vise to je lakse izgubit kg na pocetku, tak da se nemojte natjecat u tome, jedino ak imate takvih problema s disciplinom onda ima smisla, pobjedio je onaj koji se disciplinira
Back to Top
BorG View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BorG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Srpanj 2010 at 00:58

Ma mozete vi to, malo discipline i kile idu dole  volja je najvaznija, a slatkise maknite iz vidokruga, jedino mjesto da ih vidite je u izlogu trgovine iza deeebeeelog stakla

Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
Back to Top
InaNina View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote InaNina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Srpanj 2010 at 09:18

@Phoenix - ti vjerojatno misliš na onih prvih par kila što padnu odmah cim manje jedeš... eeee one su vec otišle :)

Na pocetku je bilo 96!!, tako da se na 92 vrtim vec mjesec dana..

Mada, moram priznati, nije da mi kile teško padaju, vec ne padaju zato što se nisam disciplinirala. Znam da ima hrpa ljudi koji "manje" jedu (necu ulaziti u to što jedu), i redovito vježbaju, pa mjesecima imaju nešto malo ili ništa kg dolje..
Znam da moje tijelo želi doci u normalnu kilažu, ali mu glava ne da :)

sve je u glavi, naravno..

Bilo bi super kada bi nas na tom izazovu bilo više..

što misliš Armin.. da vidimo s adminom kada misli, i da li misli sad preko ljeta organizirati nešto? treba mi jaci izazov

@Borg - cestitke na rezultatima, baš sam jucer bacila pogled na fotke.. wow!!

joą smiąljam potpis..
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Srpanj 2010 at 10:36
  Nece ti preko ljeta organizirati ništa mislim..vec je dogovor da ide od š.09 ili tako nešto...ali ti se do š.09 pripremi psihicki i uci , citaj i lagano kreni sa pravilnom prehranom i treninzima....
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Srpanj 2010 at 13:34
Svi pricaju o nekim izazovima, da se ne mogu ovako natjerat na pravilnu ishranu i trening, a što cete kad završi izazov, vratit se starim navikama ?

Ako se sam ne možeš natjerat da nešto promjeniš, teško da ce išta drugo pomoc
Rijeąeno na PM.
Back to Top
InaNina View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote InaNina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Srpanj 2010 at 17:03

@Dalia, kao što sam vec spomenula, u teoriji znam sve :) tako da što se tice ucenja, mogu odmah poceti prakticirati.. samo puknem brzo..

@sooner .. mislim pozitivno, paaaa.. nadam se da necu nastaviti po starom

joą smiąljam potpis..
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Srpanj 2010 at 17:08
Originally posted by InaNina InaNina wrote:

@Dalia, kao što sam vec spomenula, u teoriji znam sve :) tako da što se tice ucenja, mogu odmah poceti prakticirati.. samo puknem brzo..

@sooner .. mislim pozitivno, paaaa.. nadam se da necu nastaviti po starom

svaka cast...ako sve znaš...onda složi si jelovnik, trening i kreni.... Ljeto je, vruce je..pa pazi da ne pretjeraš..... i sretno.....
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.