Izbor sprava za teretanu |
Post Reply ![]() |
Author | |
mightmax ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 30 Srpanj 2011 at 22:28 |
Pozdrav svima !
U mjestu di ja zivim , ukinuli su jedinu teretanu . Prema mojem proracunu ,putovanje u drugi grad u fitness centar sa mjesecnom pretplatom je skuplja nego da si sam kupim sprave za doma :). Placa mi sjeda oko š5.8. i hocu kupiti sprave . Molio bi prijedloge , koje sprave kupiti za pocetak Neki od sprava na mojem popisu koje bi zelio kupiti : 2x jednorucni uteg od š5kg Sprava za veslanje Rotirajuce rucice za sklekove EZ sipka ... uglavnom biram sprave za gornji dio tijela :) hvala! |
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daj si napravit power rack i kupis stangu , utege i klupicu i vise ti apsolutno nist ne treba a pokrio si bas sve......
|
|
![]() |
|
mightmax ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 4 |
zaboravil sam staviti klupicu na popis ...
ali power rack ? kud sad to ? |
|
![]() |
|
power rack nazalost otpada definitivno, neam kome dati da mi to izradi , tako da moram se drzati ono cega kupim
![]() |
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
pa nađi si nekog željezara u blizini, oglasnik il nekaj, to bar nije problem.......s ovim od opreme kaj si nabrojao nemres odradit nikakav ozbiljniji trening
|
|
![]() |
|
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Evo covjek vrlo jednostavno slozio rack, okrugle cijevi za skelu promjera 50mm i šelne za skelu. Izrezi cijevi na duzine, postezi sa selnama, i peglaj.
Prednosti: apsolutna podesivost, izuzetna nosivost Mane: Nema. Jeftino i ucinkovito. http://joeskopec.com/scaffold.html |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
![]() |
|
hehehehe, zakon, ovakav bauštelski kavez je totalni HC
![]() |
|
![]() |
|
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Pa da, ne treba previse razmisljati.
Zasto bi dao veliku lovu za nesto sto mozes sam sloziti puuuno jeftinije, a odradi svoj posao savršeno. Plus se osjecas zadovoljnije jer si nesto sam sebi slozio. Zakon ![]() |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
![]() |
|
Pa dobro izgleda taj rack , samo iskreno da vam velim nisam nikad vjezbao u racku :S. mozete dati neki primjer vjezbe ? jer ja se ne bavim "bbuildingom" , meni sve kaj treba su sprave za gornji dio , znaci ledja ,prsa,ruke, ramena .
|
|
![]() |
|
U racku mozes raditi doslovno sve, ako si imalo ozbiljniji vjezbac, pa je i izbor vjezbi ocigledan:
cucanj, deadlift, military ili obicni press, zgibovi, veslanja, te uz jedan mali dodatak koji je jednostavno za sloziti, propadanja. Treba ti jos obicna klupica da bi mogao raditi bench press. I s time si pokrio manje vise cilo tilo :D |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |