Izgledam li ok ili mršav? Molim vas iskren odgovor |
Post Reply |
Author | |||
Nenad98
Cita FAQ Joined: 20 Listopad 2013 Location: Skopje Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Listopad 2013 at 12:41 |
||
Ja mislim da sam malo nabildan ali mojih roditelja ne misle tako.. btw oprostite neznam Hrvatski ali mislim da razbirate sta kazem.. Evo sliki od mene pa bi zeleo sovjet od vas i dali isgledam malo nabildan zato sto porano ja sam bio debel (fat)..
|| (BEFORE) imao sam 175cm visina i 86kg ||.. || (NOW) sada sam 180cm i 66kg.. || I imam problem sto svaki put mislim da sam debeo i zelim da budem jos mrshav mojih roditelja kazu da sam boljen da trebam psihijatar.. molim za pomoc? Pijem whey vec 5 meseca, pocnao sam jediti proteinsku hranu od danas.. I vjezbam svaki dan (vjezbam 4 meseci..) (za 3 i po meseci ja sam izgubio 20kg.. [mislim da to nije dobro]).. Neki trikove za kako da dobijem muskulna masa veca a da ne izgubim definiciju i da nemam trbuh.. Hvala vam puno za iskrene odgovore evo slike:
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nenade, jedi normalno, kvalitetno i treniraj dobro! Debel? Uh......zašto sve više muških ima tu iskrivljenu sliku o sebi? Nikako mršaviti dalje....moraš se uravnotežiti malo, propast ceš cijeli....pogotovo ako ne znaš što tocno radiš.
|
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mršav si...pojacaj hranu i obroke
|
|||
Never give up
|
|||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jedi kvalitetno i vježbaj isto tako:))
Da mršav si, jako |
|||
Nenad98
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala puno za odgovore.. evo sad sam u gym i pred 5 min jeo sam stek (pilecih grudi) :)) Promenio sam ishranu.. evo sad jedem proteinsku i riza il testenine.. Probacu da smenim izgled za mesec i po..postiracu slike za mesec i po ako ima rezultata.. Ponovo, hvala puno ! ^_^ :))
|
|||
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
samo ti treniraj, al jedi jedi jedi, nikad nemoj biti u kcal deficitu
train like an athlete, eat like a nutritionist & sleep like a baby |
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Veliki pozdrav...evo par ljudi je vec reklo svoje..slažem se stime da bih trebao pojacati prehranu ...i ne sekiraj se toliko oko proteina , samo jedi...Budi u suficitu...postepeno povecavaj prehranu..i super ce to biti :)
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
Nenad98
Post Options
Thanks(0)
|
||
^__^ vec sam pojacao prehranu blagodarienie vama ^_^ Probam ce da napravim razliku.. moram ic ponovo u skoli ahhh ajmo vidimo se posle ljudi, pozdrav svima ! ^^
|
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ponesi si u školu nešto da prigricneš ipak 5-6 sati si koliko vec tamo :D Ogladniti ceš :) Tipkamo se :D
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |