Izlasci |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja sam bila na Zrcu ovo ljeto...ali to se ne spominje.... ;)
Nisam sigurna da bi opet išla...;) |
||
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slažem se, hip hop je jaci bio prije š0 god nego sad, šteta, imamo solidnih izvođaca |
||
lacko_gym
Post Options
Thanks(0)
|
|
zakaj ne??? meni je bilo presavršeno, ko raj za partijanere možda su to godine? |
||
lacko_gym
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uff, necu te pitat kako je bilo na Zrcu, pobjegao mi je Tiesto... Ali nece sljedece sezone Zato sam bio na didu Moralesa u Aurori, po stoti put, nije bilo loše. Jedini je problem bio što sam doživio kulturološki šok: ekipa prosjek š8 do 22 godine... Mogu im bit tata [/QUOTE] pa išao sam na Zrce, prvenstveno radi Tijsa, a onda radi Zrca i ostalog, ma bilo je perfect, tancao sam od 23 h do 8 ujutro |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Godine nemaju ništa s tim...i meni je bilo više nego super...samo se ne spominje...;) Iako da sam mlađa....mislim da prije nebi ni išla tamo...;))) Drugi puta bi malcice drugacije..... |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
DA! DA! DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Inace, jutros sam se vratila iz Italije - samo partyjanje!
Za novu godinu, Marco Carola, extended set - š0 sati!!!!!! I nije me razocarao niti jednu minutu!!!! Samo sam si oko 6 poželjela odrezati stopala jer sam bila u štiklama od š3 cm!!!! Zrce - svake god idem na summer festival. što se godina tice... Hm, u vipu je ipak malo starija ekipa.... Ali ima puno mladih, to je istina. |
||
lacko_gym
Post Options
Thanks(0)
|
|
opa, very nice, respect partijanerica u duši, tako treba, malo je istinskih partijanera idemo fitovci=party people u Arenu |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Na tim partijima se zna ostaviti nekoliko kilograma težine.. š3 cm peta i u tome si cagala cijelo vrijeme - jes luda... |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tiesto, ha - a vidi ga, vidi ga Ja ga cesto znam u teretani puštat....iako volim hard techno, on mi paše - a i moram bit pristojna da ljude ne otjeram Ali Armin bi mogao bit dobar, da,da...što se tancanja tice....samo mi vodu dajte i ne dirajte do jutra, ne stajem :)) Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gymka, jesi to ti na slici ?
Edited by Kate |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mozda.... Tiesto i ja, stari frendovi |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha. Lukavica jedna... |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gym partijanerka..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
šTIKLA - UVIJEK I SVUGDJE!!!! |
||
lacko_gym
Post Options
Thanks(0)
|
|
tehnjava je prejebena za teretanu, uvijek radim uz takvu ziku, pa muzika pršti od energije,
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |