Izlasci |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zakon ste mi s ovom temom, baš mi se sviđa! Tko je citao moja kukanja u onoj ispovjedaonici, znat ce zašto se smješkam (a još sam ustvari kliinjo) Vjerujem da se vidimo na Dreamu! |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lega, super ti je avatar
|
||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam ajatolah rokenrola!!!! predobro mi je bilo u šš-om na koncertu Ramba Amadeusa. |
||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaci ima nas rokera dosta!
Inace, kad citam ovaj topic cinilo mi se prvo da su sve house-fanovi A ja tako volim kad se nacrtaju decki s pravim instrumentima i opale nešto u stilu Johnny B.Goode (Može i neka rock-balada) ali pravi rock'n roll - to se ne da opisat koji je to gušt |
||
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma elektronika je zakon
|
||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
poštujem što drugi slušaju i vole, o ukusima nema smisla raspravljat , ali meni je dobra rokija zakon. bilo da je u pitanju izlazak ili u teretani. u svakom slucaju me najbolje pokrece. |
||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
ROCK, ROCK...SOLID ROCK I WANNA LIVE SOLID ROCK... Mark Knopfler , Solid Rock |
||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ide netko na philip morris party veceras? sad sam bila u domu sportova, koji ce to show biti, jedva cekam
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
House is my house, electro is sex for my ears.
Iako sam se poprilicno upenzionerila. (citaj= totalno) Sad brijem samo na festivale, jedva cekam opet HARTERU |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |