Ja sam se zaljubila!!!! |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Lipanj 2009 at 20:51 |
||
ILUVATAR JE MUšKARAC MOJIH SNOVA!
Ili iz mojih snova..... Hm.... ![]() |
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ne vjerujem ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() predobro! |
|||
![]() |
|||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
||
Leđa su mi saaaaaaaasvim dovoljno, a za ostalo - mašta radi svašta! hihihi.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
![]() Ovo me tako dobro razbudilo prije kardia, skoro mi kava ispala ![]() |
|||
![]() |
|||
||
E, a još je postao i moderator! MOc - KAKAV AFRODIZIJAK!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Illy, ajmo sad malo okrenuti plocu - ajde TI MENI pošalji svoje slike pa da ja vidim TVOJ bf?!?!?!
![]() |
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
![]() ![]() ![]() Ja sam dvije svoje slike stavio vec.. ne mislim ubrzo još ![]() i prestanite me zezati, kakvo je to poštivanje moda? nikakvo ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Nemoj da ja sad nešt kažem ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Slušamo? ![]() |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
||
ajde sad reci, ha ajde, odma ban ide, hahahaha hvala zoki što si mi podrška ;) |
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||
E al baš si nešto jutros razmišljam..
Kada bi se mi fitnessovci našli na nekom beach partyju, sudeci prema avatarima, blogovima i znanju koje dijelimo, pa mi bi bili opasna ekipa! ![]() Kad je rođen fitness.com.hr - 25.3.2005. Taman do 20š0. nabacim nešto mesa na sebe i Zoki pravi žurku povodom jubileja! ![]() ..a možda i Theia upozna svog princa na bijelom konju ![]() Edited by Lega |
|||
![]() |
|||
||
Kak da poštujem tetkicu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
bit ce tebi tetkica
![]() znam znam.. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Skoro sam pitala je mogu ja biti taj bijeli konj!!! ![]() Nego, bila sam na Zrcu s bivsim deckom i njegovom ekipom iz teretane - neki treniraju judo od djetinjstva, a neki su samo svaki dan u teretani min š0 god - kakav mamac za fotografe!!! Mmmm, a ja jedina cura! ;) heehe Edited by Theia |
|||
![]() |
|||
||
Ma Illy je MOJ NOVI BOG!!!! ;)
I gdje su te t oje slike?! Edited by Theia |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |