Jaca i njen engleski jezik |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Srpanj 2010 at 13:37 |
|
Svi mediji bruje o sramoti Hrvatske i Jaci.
clanak: Regija se sprda s Jacinim "tarzanskim engleskim" Mi zaista živimo u jednom velikom selu, svaki normalni poslodavac traži od zaposlenika na intervju-u za posao da zna aktivno govoriti i pisati na engleskom jeziku, no Jaca ne zna ni zucnuti ni malo engleskog kako spada.. Evo videa: http://www.youtube.com/watch?v=oe2zkTpxNfI&feature=playe r_embedded Jaca: "Aj voz d dej aftr jestrdej in Hangari" |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jao Jaco, bolje da nisi ništa rekla, uff uff
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma nabijem vas... fol nema pisanja o vjeri i slicnim sranjima... ali se zato možemo sprdat iz premijerke... licemjerno !
Samo cekam dam kad na vlast dođu nesposobni i lopovluka gladni SDP-ovci... pa da narod vidi "pošto Musa dere jarca"... ljudi su ocito glupi kad ne mogu shvatit da od "govana ne možeš pitu napravit"... pa da je na vlasti neznam ko! Da se razumijemo... meni nebude ništa lošije nego sad... ali ima ljudi koji boljitak cekaju "ko ozebo sunce"... e baš me zanima šta bude kad shvate da to "sunce" koje cekaju nebude njih grijalo!? |
||
Who dares wins!
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
J.ebote, djeca od 8 godina bolje vladaju engleskim od nje, a ona je premijerka? Ona bi trebala bit primjer nama mlađima a ne brukat se u medijima tako. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slažem se sa time .....jbt djeca u školi bolje pricaju engleski , strani jezici su dio njezinog posla mora ih znat pricat . |
||
Prasica
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što se mene tice, ne mora ona znat neznamkako engleski, ona nije prof engleskog i zna ga na nižoj razini, ali zato može unajmiti super prevoditelja i ne brukati se. Ocekivala bih da moderan obrazovan covjek danas super zna engleski i još koji strani jezik aktivno u govoru i pismu i da je informaticki pismen, no kod nas su politicari uglavnom starija ekipa koja teže ide u korak s vremenom i suvremenim ocekivanjima. Stoga, ne mislim da je premijerka dužna govoriti engleski poput britanske kraljice, ali ako ga vec ne zna na višoj razini, da se potrudi naci kompetentnog prevoditelja.
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo to! |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |