Jacanje zenskih prsnih misica... |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
Tanja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 13 Sijecanj 2007 at 16:41 |
|
Koje su vjezbe za jacanje prsnih misica?Ja imam dosta jake noge,al sam gore slaba.
Edited by Tanja |
||
![]() |
||
exploziv ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sklekovi su majka svih vjezbi pa tako i za prsa...
|
||
![]() |
||
caba ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
|
Evo ovdje malo pogledaj , ima ih dosta a po meni su najbolje bench(ravni,kosi kontrakosi) https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=66&P N=š Radis iste vjezbe kao za muskarce ,nema razlikeEdited by caba |
||
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
Lupaj po benchu! Malo ce te muski u pocetku cudno gledati, ali to je meni najjace.
|
||
![]() |
||
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
|
Zenske grudi nisu misic vec nesto savim drugo(zlijezde i masno tkivo).ispod grudi se nalaze misici i ligamenti..kolicina masnog tkiva u grudima je odredjena genetski,tezina,starost zdravstveno stanje zene,pa se na oblik grudi nemoze uticati direktno vec posredno : djelovanjem na vene,limfu ligamente i misice..znaci vjezbanjem i masazom......koristenje masine za veslanje je dobro kao i sklekovi Edited by emilio |
||
![]() |
||
Tanja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
|
Nisam ja ni spominjala grudi. Vec cijeli dio ispod vrata i izmedju ramena.
|
||
![]() |
||
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
|
greska u koracima,,,,mislio sam na savim nesto drugo...... |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
|
Jos najbolje da si vjezbom mozes povecat grudi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
[QUOTE=Tanja]Koje su vjezbe za jacanje prsnih misica?QUOTE]
|
||
![]() |
||
|
E pa sad, tko je tu lud?!
|
||
![]() |
||
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
|
Da, to i ja kazem
||
![]() |
||
|
vjezbe za prsa ,(radi se o djevojkama ),mogu dovesti do smanjenja grudi............istope se na neki nacin pa eto ti tu problema.....
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ma to je povezano ,,,,,kao viseca kuhinja........viva italija
![]() |
||
![]() |
||
|
Kao viseca kuhinja hahahah emilio legenda
![]() ![]() P.S. Tanja znam da nisi na to mislila samo se malo sprdamo |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |