Jagode - volite li ovo voce? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sa pilosom... mama :) |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha.. ja sam baš došla napisati kako beskrajno uživam u
jagodama sa posnim, upravo. Jednostavno narezane jagode, malo stevie i posni sir i izmješat i mljacc!!!! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo grickam jednu veliku..... Danas sam se 2 puta ubijala u kebabu tako da....
|
||
Mystique
Cita FAQ Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jucer smazala 5 prije spavanja
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Trenutno tamanim šumske
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jagode imaju niski GI i ne dizu inzulin jako, pa se zato mogu jesti kad god. a i imaju malo secera. tak da su jedne od najboljih voca za jesti... samo, upitno je ako nemate domace jagode, koliko je dobro jesti kupovne jer su pune pesticida. |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
iz mog vrta su najbolje... godzilla jagode a 300% bez pesta.. |
||
Strong is the new skinny.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I 300% vece nego ostale |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma jagode su joj naroidane samo tako ontopic: volim jagode, i baš cu ih probati s posnim Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne tjerajte me da postam sliku i dovedem vam mog dida koji ih uzgaja da ih brani
Edited by chaxy |
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
IMaš GMO jagode, što prije priznaš sama sebi, to ceš prije biti na putu do oporavka |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
nema šansone što prije priznaš sam sebi da je moj dida Godzilla osobno i da mu ne treba nikakav GMO i ina sranja da bi nam jagode bile šampionke, lakše ceš to prihvatiti |
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo, baš napravila ice cold kremicu od posnog (iz Bille, marka Clever, njam-otkrice ), s malo vanilin cukra i šumskim jagodama....Wow!!!!!!!!!! Gušti su gušti
|
||
Babydoll
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Purrfection...
|
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jaagooodeee mmmmm volim, volim... ma sta volim, obozavam...a sa posnim su vrh, i kao dodatak bilo kojem shakeu
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jeo ih opet ovaj vikend. Predobro su mi i uživam u svakoj jagodi..
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |